Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanci u šoku

Bez obzira na loše zdravstveno stanje princa Philipa njegov unuk i Meghan Markle ne odustaju od svog nauma

Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
05.03.2021.
u 10:59

Meghan i Harry tvrde kako ne mogu oni odlučiti o odgodi emitiranja intervju u kojem iznose svoju istinu o odnosima s kraljevskom obitelji.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle neće odgoditi objavu intervjua s Oprah Winfrey unatoč tome što se Harryjev djed Philip nalazi u bolnici i imao je operaciju srca, javlja Daily Mail. Objavljeno je kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nemaju ovlasti zaustaviti emitiranje intervjua u kojem će Oprah otkriti pravu istinu i razloge svog odlaska iz kraljevske obitelji, a ti razlozi mogli bi poprilično uzdrmati kraljevsku obitelj. Pritisak na Meghan i Harryja da zaustave objavu intervju postao je još veći nakon što je objavljeno da je princ Philip bio na operaciji srca, ali odluka je donesena - intervju će se emitirati.

Izvor blizak vojvodi i vojvotkinji od Sussexa potvrdio je danas da se očekuje da će emitiranje ići prema planu na CBS-u jer su su već zakupljene reklame i ovaj intervju donosi milijunsku zaradu koje se CBS ne želi odreći. - Meghan i Harry ne mogu donijeti odluku o emitiranju, to pravo ima samo CBS - rekao je za Daily Mail izvor blizak paru, a u Velikoj Britaniji su to protumačili da Meghan i Harry peru ruke od ove odluke i krivnju svaljuju na CBS.  Pokušaj da se spriječi objavljivanje intervju uslijedio je nekoliko sati nakon što je Meghan iznijela neke optužbe protiv kraljevske obitelji. Isječak iz njezinog intervjua s Oprah u novom najavnom spotu, objavljenom samo nekoliko sati nakon što je Buckinghamska palača pokrenula istragu o navodnom Meghaninom maltretiranju osoblja.

Na pitanje Winfrey u isječku intervjua kako se osjeća sada kada palača sluša njezinu istinu, Meghan je odgovorila:Ne znam zašto su očekivali da ćemo nakon sveg ovog vremena i dalje šutjeti i to nakon što je postalo sasvim jasno da su i sami imali ulogu u ovoj atmosferi linča protiv nas i da su i sami podržali laži koje su plasirane o nama. Ako našom istinom riskiramo da izgubimo nešto, onda neka bude tako jer već je puno toga izgubljeno.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Matrix5
14:32 05.03.2021.

Mnogo je receno u jednoj recenici”dobit ce dost novaca”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije