Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u Hrvatsku

Vesna Pisarović vratila se u Zagreb s Pupovcem: 'Ovdje se osjećam slobodnije'

Foto: Duško Jaramaz, Marko Lukunic/Pixsell
1/8
04.03.2021.
u 13:27

– U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije – rekla je pjevačica.

Nakon što je obožavatelje oduševila nastupom u Opatiji na Dori, pjevačica Vesna Pisarović otkrila je veliku životnu novost. Iako ne voli pretjerano govoriti o privatnom životu, Vesna je otkrila kako se nedavno sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb. Sve do 2020. zajedno su živjeli u Berlinu, ali ih je situacija s pandemijom, natjerala na povratak u Hrvatsku.

– Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop-koncert u Domu sportova koji je zbog pandemije odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije – rekla je pjevačica za Gloriju.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Osvrnula se i na vjenčanje sa suprugom Ozrenom s kojim je u braku već 11 godina, a koje je proteklo u poprilično ležernom tonu. –Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude – rekla je pjevačica koja je i prokomentirala situaciju s pandemijom te otkrila kako je to sve utjecalo na nju i njezinu karijeru.

– S obzirom na to da godinama nastupam sa svojim jazz-bendom diljem svijeta, snimam jazz-pjesme i albume u suradnji s njemačko-francuskim i američkim glazbenicima, predah mi je dobro došao i prva tri mjeseca sam iskoristila da se dobro naspavam. No, u lipnju 2020. počelo mi je sve nedostajati – i moji nastupi, i odlazak na koncerte drugih glazbenika – iskrena je bila Pisarović.

Komentara 25

VJ
vjekoslavkatalina
13:59 04.03.2021.

Dosli oni na zlicu starijeg pupovca..propale karijere u berlinu..tamo nema tatinih 'veza

KI
kilkenny
13:49 04.03.2021.

U prijevodu: nema vise love za Berlin .... sad bude dobar i Zagreb.

MI
Miaka
14:32 04.03.2021.

Kako je sad Zagreb siguran a njen svekar milorad na svakom čošku vidi ustaše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije