Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reći će svoju istinu

Kakav napad na kraljevsku obitelj! Meghan oštro kod Oprah: Ne znam zašto misle da bismo trebali šutjeti

Foto: PA/Pixsell
1/8
04.03.2021.
u 09:28

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su Oprah Winfrey povjeriti zašto su napustili kraljevsku obitelj i što ih je posebno povrijedilo u odnosu obitelji prema njima

Kako se bliži dan prikazivanja intervjua koji su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali Oprah Winfrey, tako i odnosi između ovog para i kraljevske obitelji postaju sve napetiji i svatko ima svoje oružje u ovoj obiteljskoj svađi koju prati cijeli svijet. Ubrzo nakon što je na YouTubeu objavljen isječak u kojem princ Harry odgovara na pitanja Oprah Winfrey, The Times objavljuje  informacije o bivšim zaposlenicima Meghan Markle koji su pobjegli od nje jer ih je maltretirala.

Bivši članovi osoblja optužuju Meghan da je otjerala dva pomoćnika i srušila povjerenje drugog člana osoblja, bivšeg pomoćnika koji je Harryja i njegovu suprugu u The Timesu nazvao "bezobraznim nasilnicima". Zbog ovih ozbiljnih optužbi Buckinghamska palača pokrenula je istragu. Nakon što je kraljica Elizabeta zatražila pokretanje istrage, na YouTubeu izlazi novi video s isječcima intervjua Harryja i Meghan, a ovaj put prikazani su odgovori koje je Meghan dala. Kako se osjećate u vezi s time što će Palača sada čuti vašu istinu? – pita Oprah američku glumicu, a ona odgovara:

 

 

– Ne znam zašto su očekivali da ćemo nakon sveg ovog vremena i dalje šutjeti i to nakon što je postalo sasvim jasno da su i sami imali ulogu u ovoj atmosferi linča protiv nas i da su i sami podržali laži koje su plasirane o nama. Ako našom istinom riskiramo da izgubimo nešto, onda neka bude tako jer već je puno toga izgubljeno – rekla je Meghan u ovom intervjuu koji će 7. ožujka biti prikazan na CBS-u.

Javnost u Velikoj Britaniji protivila se objavljivanju ovog intervjua dok je princ Philip u bolnici i smatraju kako nije vrijeme da Meghan i Harry koriste medijski prostor na ovaj način dok je njegov djed u bolnici. 

Komentara 8

O2
Ožujak.2023
09:52 04.03.2021.

Jedna obitelj joj je već bila američki cirkus. Sad to rade i od druge. Suvremeni američki pristup, nema šta!!

MI
Milas
09:57 04.03.2021.

Sto ce tek biti kad pukne izmedju njih!

NE
nebitnoime
10:18 04.03.2021.

Cirkus, Harrya bi trebalo koristiti kao primjer koliko se čovjek može srozati za ispodprosječnu dr--u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije