Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČUVAJTE SE'

Bend koji je svirao na korona svadbi se oglasio: 'Izvukli smo deblji kralj'

Grupa VoxBox
Foto: Facebook
1/4
31.07.2020.
u 18:21

Na piru smo bili odgovorni i zaštitili smo se i distancirali se koliko smo mogli, ali nije sve ovisilo o nama, nažalost. Zato, ljudi, čuvajte se, izbjegavajte zatvorene prostore s puno ljudi, nosite maske, perite ruke i ne dirajte lice - poručili su članovi grupe

Omiška grupa VoxBox objavila je na Facebooku kako je svirala na svadbi u Hrvacama kod SInja, koja je postala novo žarište koronavirusa. Premda su se čuvali, ipak su zaraženi i neki njihovi članovi.

- Istina je, svirali smo na piru Hrvacama 18.7. i izvukli smo deblji kraj. Neki, doduše, malo deblji (Nikola, na mlado je, brzo ćeš ti to priboliti). Na piru smo bili odgovorni i zaštitili smo se i distancirali se koliko smo mogli, ali nije sve ovisilo o nama, nažalost. Zato, ljudi, čuvajte se, izbjegavajte zatvorene prostore s puno ljudi, nosite maske, perite ruke i ne dirajte lice. Samoizolacija usrid lita nije baš najzabavnija stvar, priznajemo, ali eto, svakome se može dogodit. Fala svima na brizi, vidimo se kad sve ovo prođe (nadamo se da nas nećete izbjegavat kad nas sretnete, al razumimo, nećemo se ljutit).

Foto: Daniel Pavlić

P.S. Pokušavamo pogledat koju seriju kad smo već doma pa vas molimo da nas ne zivkate (ni naše žene i muževe), fala - napisali su na stranici grupe. 

Članovi grupe dobili su brojne poruke podrške njihovih prijatelja, koji su im zaželjeli brz oporavak. 

- Ovim ste pokazali da ste odgovorni i normalni ljudi. Želim vam da sve prođe što lakše i da vam se nikad više ne ponovi. Držite se - napisao im je jedan pratitelj. 

Ključne riječi

Komentara 1

JZ
jzadra17
21:45 31.07.2020.

Svaka svadba sa puno uzvanika je korona svadba koja ugrožava zdravlje ljudi. Organizirat veliku svadbu u ovom vremenu korone je potez snobova koje nije briga za druge pa taman oni proveli medeni mjesec na raspiratoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije