Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Iz KBC-a Rijeka otkrivaju da je Rajko Dujmić i dalje životno ugrožen

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/10
31.07.2020.
u 11:27

Rajko Dujmić doživio je tešku prometnu nesreću u srijedu poslijepodne u blizini svoje vikendice u Gorskom kotaru.

Rajko Dujmić zadobio je teške ozljede nakon što je doživio prometnu nesreću kod Ravne Gore i sada se nalazi na odjelu intenzivne njege u KBC-u Rijeka. Rajkovo stanje zasad je nepromijenjeno te se i dalje bori za život.

''Stanje pacijenta nepromijenjeno je te je i dalje životno ugrožen. U Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku pruža mu se kontinuirana skrb uza sve neophodne mjere liječenja'', kazali su iz KBC-a Rijeka za RTL.hr.

Podsjetimo, Dujmićeva supruga Snježana zamolila je svoje prijatelje da se mole za njegovo zdravlje i da se pomole kako bi se Rajko probudio iz kome. Vikendica obitelji Dujmić nalazi se u Gorskom kotaru i to je njihova oaza mira i mjesto na kojem su proslavili brojne obiteljske fešte i Snježana Dujmić zbog radova u vikendici je bila već tjedan dana,  a jučer su joj se pridružili i Rajko i njegov sin Tin. Naime, kako nam je ispričala Snježana, jučerašnji datum je poseban za Rajka i nju jer su se na taj datum upoznali i planirali su jučer navečer tim povodom otići u Delnice na večeru, ali to se nije dogodilo. 

Kako nam je Snježana ispričala, njezin suprug nakon ručka svojim automobilom zaputio se u Ravnu goru s namjerom da joj kupi dar za godišnjicu. Na povratku iz Ravne gore doživio je tešku prometnu nesreću, a u pomoć su mu odmah priskočili ljudi koji žive u blizini i od njih je Snježana doznala kako je Rajko bio pri svijesti do dolaska hitne pomoći, a na putu do bolnice pao je u nesvijest.

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
12:49 31.07.2020.

Drzi se Mestre

NE
neboiznadzagreba2
12:30 31.07.2020.

Novonormalno je da bolnice novinarima otkrivaju zdravstveno stanje pacijenata!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije