Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao je

Kojić se javio nakon Severinine objave, za odgovor dobio gotovo 600 lajkova

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/5
31.07.2020.
u 10:22

Severinina čestitka jučer je iznenadila mnoge jer se već mjesecima nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića.

Severina je jučer iznenadila mnoge objavivši sliku na kojoj je sa suprugom Igorom Kojićem te mu čestitala rođendan jer se već nekoliko mjeseci po kuloarima šuška da nisu baš u najboljim odnosima. Igor nije ignorirao ovu objavu već je odgovorio: 

"Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je i dodao emotikon srca. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Severina i Igor ne govore o tome javno, ali u kuloarima se već dulje nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića. Severina se u travnju vratila iz Beograda i u Zagrebu je solo proslavila rođendan, a Igor je i dalje u Beogradu i zbilja je čudno što par koji je bio nerazdvojan već neko vrijeme nije na istoj adresi.

Podsjetimo, u jednom razdoblju prestali su pratiti jedno drugoga na Instagramu, a Igor je na toj društvenoj mreži objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi: "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina." Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag: "Dosta ako Boga znate". Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan."

Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. Jedina koja je i dalje pratila Severinu bila je Igorova sestra Nataša koja već godinama živi u Americi gdje pokušava stvoriti glazbenu karijeru, a sada je više ni ona ne prati na Instagramu. Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet, čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala. Za razliku od Nataše, Igorova mama neke je fotografije s nevjestom uklonila s društvene mreže. Prije dva mjeseca Severina je s Kojićima bila u karanteni u Beogradu, svekrvi je pomagala oko čišćenja i kuhanja, i zato je sve iznenadio ovaj prekid odnosa s Kojićima.

Komentara 5

DM
Dr.M
11:34 31.07.2020.

Sto Seve kaže, koliko će ona dobiti u srbiji za branje krompira?

DU
Deleted user
11:31 31.07.2020.

primidzba regije ili III sugoslavije...kakovi promotori takovi i rezultat...

LE
lector2corrector
13:04 31.07.2020.

čak 600 lajkova. impozantna brojka. a zna li se koliko je likova dobila Seve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije