Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponudio je

Balotellija ostavila cura, utješio se Ferrarijem

Fanny i Balotelli
Instagram
02.05.2013.
u 13:20

Nakon što je Mario Balotelli ponudio svoju djevojku cijeloj momčadi Real Madrida, Fanny Neguesha njemu je rekla zbogom.

Nakon što je Mario Balotelli ponudio svoju djevojku cijeloj momčadi Real Madrida, Fanny Neguesha njemu je rekla zbogom. Nekoliko dana nakon njegova prijedloga, ona ga je ostavila.

Kako ne bi previše tugovao, Mario se odlučio razveseliti novim automobilom te kupio Ferrari F450 za 1,8 milijuna kuna. 

– Tješio se na jedini način koji zna, kupujući skupocjene stvari. Novi Ferrari sjeo mu je kao naručen, otkrio je prijatelj divljeg nogometaša.

Balotelli i Fanny nisu previše proveli u vezi, no navodno je nogometaš za plavokosom manekenkom izgubio glavu. Dok on proživljava ljubavnu dramu, bivša djevojka Raffaella Fico tvrdi da je upravo on otac njezine kćeri Pije, koju Balotelli nije vidio otkako se rodila u prosincu prošle godine.

 >>Milan demantira: Balotelli nije nudio svoju curu realovcima

>>Balotelli realovcima: Ako prođete u finale, spavajte s mojom curom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije