Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERPAR

Badina i Tocina teška životna priča ganut će i najmlađe parove

Superpar
Foto: RTL
1/4
26.03.2019.
u 11:20

Sve je parove ganula njihova priča, a šok je uslijedio na zajedničkom izazovu. Naime, parovi su morali visjeti na sajlama okrenuti naopako, u naopakoj kuhinji, spravljajući smjesu za palačinke!

Nakon što su noć prije neki natjecatelji showa "Superpar" imali okršaj s Hanom zbog toga što su nju i Gorana smjestili u kamp-kućicu, Hani se ni spavanje u toploj kuhinji neće nimalo svidjeti pa će već za dobro jutro oplesti po Jani, no ni ona njoj neće ostati dužna.

Bada i Toca ispričat će svoju tešku priču kako su jedno drugome pomagali i u najtežim trenucima u životu, odnosno kada je ona završila u invalidskim kolicima. Sve je parove ganula njihova priča, a šok je uslijedio na zajedničkom izazovu. Naime, parovi su morali visjeti na sajlama okrenuti naopako, u naopakoj kuhinji, spravljajući smjesu za palačinke!

Tko je završio u eliminacijama, koga su natjecatelji odlučili izbaciti iz showa te na kraju tko će biti prvi par koji će napustiti show, ne propustite pogledati večeras, u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije