Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će bestseler

Arnold Schwarzenegger uskoro izdaje svoju autobiografiju

'Arnold Schwarzenegger poses for the media as he arrives at The Odeon Leicester Square,  for the premiere of Terminator 3: Rise of the Machines.  Photo: Press Association/Pixsell'
'Myung Jung KimPress Association/'
21.09.2012.
u 08:57

Ni jedan film u kojem sam glumio nije tako zanimljiv kao moj život, tvrdi 65-godišnja hollywoodska zvijezda.

Kad je  Arnold  Schwarzenegger u pitanju, iznenađenja nikad dosta. Nakon skandala s kućnom pomoćnicom, 65-godišnja hollywoodska zvijezda odlučila se na otkrivanje puno više detalja iz svoje privatnosti i to u memoarima koji bi trebali izaći krajem ove godine pod nazivom ''Total Recall: My Unbelievably True Life Story''.

– Da je moj život film, pa nitko u tu priču ne bi povjerovao – samouvjereno će Arnold obećavši da će otkriti sve najzanimljivije detalje iz svoje dugogodišnje karijere.

– Uvijek sam bio spreman na rizik, zato sam i dogurao do vrha. Pa ja sam prošao put od bodibildera, Terminatora pa do guvernera. Budite spremni na vrlo intrigantnu priču – kaže Schwarzenegger priznajući da se s karijerom najviše kockao kad je ušao u politiku postavši guverner Kalifornije.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:19 21.09.2012.

Za Boga miloga, koga to interesira?

QW
qwas33333
18:10 22.09.2012.

zašto nije izdao tuđu autobiografiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije