Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Antonija Stupar Jurkin spremna za dolazak prve kćerkice – Paole!

antonija stupar
pixsell
20.01.2011.
u 20:00

S trbuhom do zuba, otkriva Antonija, više ne ide na pilates, kojim je donedavno kratila vrijeme do porođaja, a i kućanske poslove na neko je vrijeme prepustila suprugu

Sve je spremno za doček prinove koja u obitelj Antonije Stupar Jurkin i njezina supruga Ivana stiže za mjesec dana. Voditeljica RTL Televizije koja se prije dva i pol mjeseca oprostila od gledatelja emisije “Exkluziv” i otišla na rodiljski dopust nabavila je krevetić, odjeću, bočice i ostale stvari koje će joj biti potrebne kada njezino prvo dijete, a bit će djevojčica, dođe na svijet.

– Sve je već kupljeno! Htjela sam sve nabaviti na vrijeme jer poslije neću imati kada – rekla nam je Antonija.

S trbuhom do zuba, otkriva, više ne ide na pilates, kojim je donedavno kratila vrijeme do porođaja, a i kućanske poslove na neko je vrijeme prepustila suprugu. No zato, iako doslovno broji dane do sretnog trenutka, razonodu još može pronaći u omiljenom štivu.

– Pročitala sam nekoliko knjiga, ali ni jedna nije o trudnoći i rođenju! Takvo me štivo uopće ne zanima jer vjerujem da će mi sve doći spontano. Ne bojim se da neću znati što treba napraviti u određenom trenutku – samouvjereno kaže 28-godišnja voditeljica.

Savjete, dodaje, nije tražila ni od prijateljica koje već imaju djecu.

– Slušat ću samo svoj instinkt i osjećaje – odlučna je Antonija. Sa suprugom je nedavno, nakon dugog “vijećanja”, iz podugačkog popisa imena izabrala ono pravo. Kako doznajemo, djevojčica će se zvati Paola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije