Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ahmed El Rahim

Antimon iz 'Večernje škole' danas vodi potpuno drugačiji život, a evo kako sada izgleda

Večernja škola – povratak upisanih
Foto: Promo
1/11
24.11.2023.
u 20:24

U bivšu državu ovaj Sudanac stigao je kao student, proslavio se kao glumac i komičar, a u ugostiteljstvo nije od jučer

Još u siječnju na Facebook stranici ''Pervanov dnevnik'' objavljena je najava ''Posljednje večernje turneje'', a službeno su krenuli sa Slavonskim brodom. Oduševljeni fanovi jedva su čekali ponovno u školskim klupama vidjeti Željka Pervana kao profesora Maksimilijana Juru Kučina i njegove učenike Blaža (Damir Folnegović), Antimona (Ahmed El Rahim), Denisa (Mladen Horvat) i Aljošu (Zlatan Zuhrić-Zuhra). 

Prije toga nismo ih toliko često viđali, a Ahmed El Rahim pojavio se u srijedu i na promociji drugog dopunjenog izdanja kuharice poduzetnice i kuharice Suzy Josipović Redžepagić, 'Mama zna'.

Večernja škola – povratak upisanih
1/8

"Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon", rekao je prije 20-ak godina komičar u 'Večernjoj školi' i odmah oduševio Hrvate. On danas više ne glumi, ali je pokrenuo novi biznis. Naime, otvorio je restoran 'Grizzly' u Velom Lošinju, a kao i mnogi u svijetu ugostiteljstva, otkrio je da ima problema s pronalskom radne snage.

"Najveći problem mi je pronaći radnu snagu. S liste koju mi je poslao Zavod nije mi se nitko javio", rekao je za 24sata jednom  i nastavio: "Vodim restoran, ali i radim sve ostalo što treba. Pečem pizze, konobarim, odlazim u nabavke... Ma sve što zatreba".  Antimonu se takav ritam života isplatio jer je u jednom periodu smršavio 12 kilograma.

U bivšu državu ovaj Sudanac stigao je kao student, proslavio se kao glumac i komičar, a u ugostiteljstvo nije od jučer. 

VEZANI ČLANCI

"Vodio sam već restoran u Zagrebu s bliskoistočnom hranom, tako da imam dosta iskustva. Ovdje u Lošinju su me super prihvatili, a ja im vraćam tako da organiziram svirku na otvorenom i male feštice", kazao je također. Inače, Antimon 1994. godine u braku sa suprugom Dijanom, a u braku su dobili tri kćeri: Daliju, Amani i Mei. S obitelji često odlazi u Sudan, jer kako tvrdi, 'obiteljske veze nikad ne slabe'.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 28

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:44 24.11.2023.

A Antimon. :) Legenda. :) Općenito, Večernja škola je baš bila genijalna.

KA
kaoisvidrugi
02:24 25.11.2023.

A evo i kako izgleda... I onda postave video sa Alenom Vitasovičem... pa dosta je promijenio boju kože!

PO
poluvodič
22:53 24.11.2023.

Jedina komična emisija u povijesti HRTa, Mjenjačnica ajde isto. Sve ostalo je smeće. Antimonu svako dobro, to je težak posao, pogotovo kad nema radne snage, radi se od jutra do sutra. Ne daj se ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije