Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILE KEKIN

Antifašizam je kulturna vrednota, a kome se ne sviđa moja glazba može naći ideološki bliske pjevače

Mile Kekin
Foto: Vecernji.hr
1/3
13.12.2018.
u 21:23

Mile nam je otkrio kako su nastale nove pjesme, zašto je napravio duet s Bajagom, tko mu je najveća podrška, ali i hoće li nastaviti s glumačkom karijerom.

Gost u još jednoj Semiotici Večernjeg lista bio je Mile Kekin, frontmen Hladnog piva koji je nedavno izdao novi solo album "Kuća bez krova".

Album je vrlo brzo dobio odlične kritike, a da se sviđa i kekinovoj publici mogli smo vidjeti na prošlotjednoj promociji u zagrebačkom Vintageu. Mile nam je otkrio kako su nastale nove pjesme, zašto je napravio duet s Bajagom, tko mu je najveća podrška, ali i hoće li nastaviti s glumačkom karijerom. 

- Ja nisam u poziciji političara, jer oni se moraju svima svidjeti, pogotovo sada u doba populizma kada se političari prije podne anti-fašisti, a poslijepodne fašisti, sve kako bi dobili što više glasova. Ja sam i u Njemačkoj učio u školi da je antifašizam kulturna vrednota koja nam je omogućila da živimo u miru. Kod mene tu nema zabune - kazao je Mile. Pogledajte cijeli intervju: 

 

Ključne riječi

Komentara 66

MI
Misko2
21:41 13.12.2018.

nikad nisam birao glazbu po ideologiji a tvoja mi se ne svidja.

Avatar Bond007
Bond007
21:35 13.12.2018.

Glazba je sama sebi vrijednost ako je dobra i kvalitetna, a čim se počne raspravljati o nekakvim ideološkim stajalištima kao što to čini Kekin sve pada u vodu,... Inače Mile glazba ti nije baš nešto !!

DO
donIvan
21:39 13.12.2018.

antifasizam da ali ti ne promoviras antifasizam nego komunizam a to nema zajednicku poveznicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije