Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica ljubavi na selu

Anita Martinović podijelila lijepu vijest! U njezinu obitelj stigla prinova

Foto: RTL
1/14
14.11.2023.
u 21:22

Važno! Dragi ljudi, postala sam tetka prvi put u životu! Moj mali braco je postao tata i došla nam je na svijet mala Stela! - otkrila je Anita pokraj videa

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' Anita Martinović na svojim se društvenim mrežama pohvalila lijepom vijesti iz privatnog života. Naime, Anita je otkrila kako je u njezinu obitelj stigla prinova te kako je po prvi put postala tetka. 

- Važno! Dragi ljudi, postala sam tetka prvi put u životu! Moj mali braco je postao tata i došla nam je na svijet mala Stela! Malo je bila ljuta u početku što je morala napustiti svoje sigurno utočište, no zato ćemo dati sve od sebe, da joj uljepšamo ostatak života na ovom svijetu! Čestitke hrabroj mamici i mom dragom bratcu! Volim vas! - otkrila je Anita pokraj videa. Uz to je objavila i snimku svog mlađeg brata i nećakinje, a primila je brojne čestitke svojih pratitelja. Snimku možete pogledati OVDJE.

1/9

Inače, Anita već nekoliko godina vodi emisiju 'Ljubav je na selu' u kojoj lijepe vijesti donosi farmerima, prati sve događaje na imanjima i prisustvuje uvijek napetim izbacivanjima. Tako je prije ove sezone otkrila neke detalje iza kulisa.

Svaki dan na setu obiluje smijehom i neočekivanim zgodama, a kako se show vrlo često snima na lokacijama koje nisu blizu naselja ili su na nekim teže pristupačnim terenima, nerijetko se događa da se šminka ili frizura popravljaju na vrlo improviziranim mjestima, poput trajekta, livade, plaža, stijena. 

- Moram se pohvaliti da mi je na jednom od snimanja ove sezone Bahra napravila manikuru. Još je bila i ružičaste boje. Trebalo je, naravno, popratiti trenutni Barbie trend - otkrila je prije ove sezone. 

VEZANI ČLANCI

 

Kao velika ljubiteljica adrenalina, Anita svake sezone iznenadi gledatelje nekim novim prijevoznim sredstvom koje ''provoza'' u nekoj od emisija. Prošle godine prvi je put sjela u bager, vozila je još skuter, bicikl, traktor, kombi i kočiju.

- Ove sezone sam, osim mog uobičajenog voljenog traktora, imala prilike provozati i quad. Uz to, znajući za moju ljubav prema motorima, naš farmer, bajker Mijo me malo provozao i na svom motoru - prisjetila se Anita.

A brojne životinje sastavni su dio gotovo svakog imanja farmera. Zbog njihovog se nenadanog ulaska u kadar ponekad čak moraju ponoviti i scene, no baš uvijek izmame osmijeh na lice i svima se uvuku pod kožu.

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije