Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO SLOBODAN

Andrej Kramarić prekinuo šestogodišnju vezu

Andrej Kramarić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
16.11.2016.
u 10:31

– Marina i ja više nismo zajedno, ali uspjeli smo ostati u dobrim odnosima – kazao je napadač Hoffenheima, koji je proteklih pola godine u Njemačkoj i živio s Marinom

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić (25) sinoć je zadivio svijet golčinom i odličnom igrom u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske. Nije tajna da su Kramarićem zbog izgleda zadivljene i brojne pripadnice ljepšeg spola. Na njihovu radost, Andrej je ponovno slobodan! Kako piše Story, Andrej je prekinuo šestogodišnju vezu sa Zagrepčankom Marinom Pavić.

Ostali u dobrim odnosima
– Marina i ja više nismo zajedno, ali uspjeli smo ostati u dobrim odnosima – kazao je napadač Hoffenheima, koji je proteklih pola godine u Njemačkoj i živio s Marinom. Da prekid na njega nije utjecao, vidljivo je po odličnim partijama koje u posljednje vrijeme pruža u njemačkom prvenstvu, ali i u reprezentativnom dresu.

 

Beautiful things in beautiful place 😍💋💫 #perfectevening #croatia #hvar

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

 

Good mood bad weather ☁️🏰 #StuttgartSchloss

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

>>Andrej Kramarić je paker kakvog smo jako dugo čekali

Ključne riječi

Komentara 1

TW
TWITOIST
14:12 16.11.2016.

Valjda se radi o sestgodisnjoj vezi,sumnjam da je ta veza sestogodisnja ipak 6 stoljeca se zabavljati sa nekim ,priznat ce te da je previse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije