Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Andrea Šušnjara pozirala u badiću, na plaži joj društvo pravio sedam godina mlađi dečko

Foto: instagram
1/8
14.09.2020.
u 11:40

Iako se ljeto bliži kraju, čini se da pjevačici to nimalo ne smeta i svaki slobodan trenutak provodi na suncu u badiću.

Pjevačica grupe magazin Andrea Šušnjara svakodnevno počasti obožavatelje fotkama s plaže na društvenim mrežama. Iako se ljeto bliži kraju, čini se da pjevačici to nimalo ne smeta i svaki slobodan trenutak provodi na suncu u badiću. 

Društvo na fotografiji ovaj put joj je pravio njezin sedam godina mlađi dečko Marko Juričić. Šušnjara je s njim u vezi već dvije godine, a iako su se prvo skrivali od javnosti, sada ponosno pokazuju koliko su zaljubljeni.

Foto: Instagram screenshot

O ljubavnom životu ne govori često, ali u jednom intervju u kojem je otkrila da ljubi Marka rekla je kako joj je on najveća podrška.
Posljednja ozbiljna veza ove pjevačice završila je 2016. godine, koja se trudi svoj ljubavni život držati dalje od radoznalih novinara.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DV
dvor
17:23 14.09.2020.

kako se vole petljati sa balavcima?

NO
nordic
14:03 14.09.2020.

Naša lipa Šuši 😊 Ajde jednu u fazonu "Kako sam te voljela" neku jaku baladu koja na kraju još više ide u visine izdajte. Mada mi zadnja stvar baš odlična. ❤Magazin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije