Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga osoba

Ella objavila fotku supruga s početka njihove veze, kada gotovo da nije imao bradu, a i ona je neprepoznatljiva

Foto: Instagram screenshot
1/9
14.09.2020.
u 08:21

Britanac je definitivno prepoznatljiv po svojoj gustoj bradi, a neki Ellini znatiželjni fanovi zamolili su influencericu da objavi njegovu fotografiju bez brade.

Influencerica Ella Dvornik često objavljuje fotografije sa suprugom Charlesom Pearceom na društvenim mrežama. Charles je i gost u njezinim YouTube videima, a skupio je i dosta pratitelja na vlastitim društvenim mrežama. 

Britanac je definitivno prepoznatljiv po svojoj gustoj bradi, a neki Ellini znatiželjni fanovi zamolili su influencericu da objavi njegovu fotografiju bez brade. 

Dvornik ih je poslušala pa je u Instagram Storyju objavila jednu fotku s početka njihove veze na kojoj su oboje neprepoznatljivi. Naime, Ella je još uvijek njegovala alternativni stil, a Charles je pozirao s jako kratkom bradom.

Foto: Instagram screenshot
 

"Ovo je slika Charlesa s najmanje brade ikad. Eto, ako vas je zanimalo kako izgleda", napisala je influencerica. 

Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači ove godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela nekoliko dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana poslije poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!" priznala je u veljači.

Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AD
adminka
09:25 14.09.2020.

hvala VL za ovakve objave kojima ljudi shvate koliko su sretni sami sa sobom i svojim partnerima/ cama

SO
Sobrudolf
15:52 14.09.2020.

Srecom da naletih na njih dvoje, sad cu se rado baciti sa mosta!

LI
Linomedo
18:21 14.09.2020.

Shvaćam objavljivanje lijepih ili zanimljivih fotografija, ali što je ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije