Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priroda ili kemija

Ana Sasso demantirala da je korigirala usnice: Prilažem original mojih "čuba"!

06.09.2020.
u 19:15

Nedavno je objavom fotografije na Instagramu pobudila glasine kako je odlučila usta popuniti hijaluronskim filerima. Naime, nije tajna da godinama kolagen nestaje s površine kože, a usnice gube volumen pa mnoge žene taj problem rješavaju injekcijama filera kojima usnama vraćaju punoću.

Bivša misica i jedna od najzgodnijih Hrvatica, Ana Sasso, godinama slovi za ženu koja fantastično nosi godine i koja, s napunjenih 57 godina, linijom može konkurirati bitno mlađim djevojaka.
Ipak, nedavno je objavom fotografije na Instagramu pobudila glasine kako je odlučila usta popuniti hijaluronskim filerima. Naime, nije tajna da godinama kolagen nestaje s površine kože, a usnice gube volumen pa mnoge žene taj problem rješavaju injekcijama filera kojima usnama vraćaju punoću.
Nakon nagađanja i napisa da je to učinila i poznata "Pipi djevojka", Ana se oglasila na svom Instagramu:
-Ovo "novinarstvo" lakog pera je presmiješno u najmanju ruku. Ne dira me apsolutno, nemam problem s ničim napisanim, samo prilažem original dokumentaciju mojih čuba....napisala je i uz objavu priložila fotografiju iz 1982. godine na kojoj se vidi isti oblik usnica kao i na ovoj snimljenoj prije nekoliko dana.

Znači li to da je Anu priroda uistinu toliko "pomazila" pa su godine za nju doista samo broj, nije ni previše važno. Činjenica je da lijepa Splićanka uistinu izgleda odlično!

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:43 06.09.2020.

Ne znam jel priroda ili kemija, al je gadno.

DI
Diesel
06:42 07.09.2020.

Baba se jos drzi, ko`Brena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije