Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećaju se bolesno

Hladno pivo reagiralo na Festival slobode: 'Zombi party usred glavnog grada'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
06.09.2020.
u 10:51

Uoči samog prosvjeda na stranici su objavili i stihove pjesme Sloboda grupe Azra kojom su također htjeli poslati poruku 'antikoronašima'.

Jučer je u Zagrebu održan skup pod nazivom Festival slobode iza kojeg stoje ljudi koji se protive mjerama ograničenja u vrijeme epidemije koronavirusa smatrajući da donesene mjere nisu u skladu s ljudskim pravima, naročito pravom na slobodu. Festival je počeo u jutarnjim satima kada je pjevač Tony Cetinski u unajmljenom autobusu puštao muziku ispred nekoliko domova umirovljenika, a potom se skup preselio i na Trg bana Jelačića.

O svemu se oglasio i ministar zdravlja Vili Beroš koji je istaknuo kako "ne može podržati neznanstveni pristup Covidu-19 i metodama koje omogućuju njegovo širenje među građanima koji zagovaraju i promiču organizatori ovakvog skupa", a oštru poruku prosvjednicima su poslali i članovi skupine Hladno pivo. Na svojoj Facebook stranici objavili su pjesmu 'Zombi party' i uz opis 'usred glavnog grada' naglasili kako se osjećaju bolesno.

Foto: Daniel Pavlić

Uoči samog prosvjeda na stranici su objavili i stihove pjesme Sloboda grupe Azra kojom su također htjeli poslati poruku 'antikoronašima'.

-Sloboda nije mizantropski odbaceno kukavičje jaje
sloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glava
sloboda nije referada staničnih šetača
ona je svijest o skladu nesklada nesavršenih ljudi... - poručili su članovi Hladnog piva.

Foto: Daniel Pavlić

 

 

Komentara 68

Avatar Sandinista
Sandinista
12:23 06.09.2020.

Kad sam na prosvjedu vidio Bujanca, Hasu i Pernara sve mi je bilo jasno. Takvoj ekipi treba reći Ne. Neka se slobodno liječe češnjakom i oblogama od krumpira, Hrvatska neće s njima u srednji vijek. Bravo Mile!

Avatar nekineki
nekineki
13:28 06.09.2020.

Jel se pere ovaj Kekin uopće?

ČE
Čedolovac
11:42 06.09.2020.

Hahaha milanče o slobodi.. Da moze on bi među prvima istrijebio domoljube, vjernike.. Sve ovo sto antifa radi u americi ceka i nas, samo gledajte..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije