Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica oduševila

Ana Gruica Uglešić u kratkoj haljinici pokazala nikad veći dekolte: 'Dok je još gravitacija dala'

Foto: Instagram
1/10
17.10.2023.
u 19:45

Ana se spremila za izlazak, a svoje seksi izdanje podijelila je i s pratiteljima

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (40) ponovno se javila na Instagramu gdje je objavila snimku s hodnika na kojoj pozira u ogledalu u kratkoj crnoj haljinici koja joj je naglasila istrenirane noge i nikad veći dekolte. Naime, Ana se spremila za izlazak, a svoje seksi izdanje podijelila je i s pratiteljima.

"Oj, dok se još moglo. Dok je još gravitacija dala. Dok se još imalo volje. Oj, nogo mosorska neumorna", napisala je u opisu videa koji je objavila na Instagramu. 

"Ma što ću ti govoriti išta", poručila joj je modna dizajnerica Matija Vuica i priložila emojije vatrice i srca.

"Ti uvijek traješ", "Femme fatale", "Top, top", pisali su joj ostali pratitelji. 

1/15

Inače, glumica je nedavno pozirala u maslinastom sportskom izdanju pa otkrila kako se nalazi na Planinskom domu. Razmak između topa i tajica istaknuo je njezine isklesane trbušne dijelove, a na glavi je imala šiltericu i sunčane naočale.

Na jednoj od fotografija pozirala je sretno i zagrljeno sa sinom, a potom pokazala kako su jeli sirnicu i grah. Također, pokazala je i rutu koju su obišli.

Ana se sredinom ovog kolovoza vjenčala po drugi put i to sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Njih dvoje izmijenili su bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla i u treću haljinu. Radilo se o haljini s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura. Sve to pokazivala je na svojim društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

Ana je s pratiteljima dijelila i različite fotografije s medenog mjeseca na koji je otišla u Grčku. Na prvoj objavi istaknula je kako su suprug i ona uživali na plaži te pokazala ambijent. Uz to istaknula je i svoju odličnu figuru u kupaćem kostimu.  

VIDEO Goran Ivanišević tuži bivšu: Preživjeli su preljub i vjenčali se, a onda se sve raspalo

Komentara 3

ZA
zagi101
20:31 17.10.2023.

upitnik nad mojom glavom, nikad čuo za dotičnu????????

Avatar LooneyToney
LooneyToney
21:43 17.10.2023.

Vidi li ona ovo? Čemu služi ovakav video? Ovaj nudizam? Ako je iskrena prema sebi, ovo je da ju muškarci požele jbt... Što to govori o tom što ona misli o sebi, kao osobi?

SH
Shorv600
08:32 18.10.2023.

Noge ko u nogometaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije