Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna

Amy Schumer na popisu je najplaćenijih komičara

Amy Schumer
Foto: PA/Pixsell
03.10.2016.
u 10:31

U prošloj godini je zaradila 17 milijuna dolara i postala prva žena na popisu najplaćenijih komičara

Stand-up komičarka, glumica i spisateljica Amy Schumer zauzela je četvrto mjesto na Forbesovoj listi najbolje plaćenih komičara. Nakon što je lani zaradila 17 milijuna dolara, postala je prva žena koja je ikada uspjela doći na tu prestižnu listu. 

Prošla godina je bila jako uspješna za Amy jer je osvojila nagradu Amy i objavila je svoj film "Trainwreck", a ovom uspješnom nizu treba dodati i osam milijuna dolara koje je dobila kao predujam za svoju knjigu "The Girl with the Lower Back Tattoo".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije