Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škakljiva tema

Alka Vuica: Ne bih preporučila ni jednoj ženi biti ljubavnica, doživjela sam to i znam o čemu govorim

Beograd: Proslava 28. rođendana Naxi radija održana je u hotelu Hyatt
Foto: Antonio Ahel
1/6
24.11.2022.
u 14:50

Glazbenica je o temi ljubavi i ljubavnica pričala gostujući u emisiji "Donna" na UNA TV kod voditeljice Nikoline Pišek.

Glazbenica Alka Vuica bila je gošća u emisiji "Donna" na UNA TV-u i u razgovoru s voditeljicom Nikolinom Pišek pričala je o ljubavi te su se dotaknule teme ljubavnica i Alka je objasnila svoj stav o ljubavnicama. 

- Ne bih preporučila niti jednoj ženi biti ljubavnica. Mislim, drago mi je da sam doživjela taj odnos i znam o čemu govorim, ali to je nešto stvarno nevjerojatno zastrašujuće. Mislim da je strast puno gora od ljubavi. To je potpuno ludilo! Ti ne znaš kad se sretnete hoćete li završiti u krevetu ili ćete se poubijati - poručila je Vuica gostujući u emisiji "Donna". Dodala je kako je važno imati partnera i ostarjeti s nekim i ženama je dala ljubavni savjet: Birajte partnere na svojoj razini: intelektualnoj, civilizacijskoj i emocionalnoj.

U nedavnom intervju Alka nam je odgovorila i na pitanje što je u ljubavi tako “opasno” da se ponekad doimamo upravo – ludima? 
- Ljubav je vrlo opasna. Ona nije razumsko stanje, već stanje bez razuma. Gdje god emocija vlada, nema razuma, nema kontrole, odmjerenosti, mirnoće... Emocija je opasna, ali pokreće svijet. Sve se rađa iz krvi i boli, čak i dijete. Ništa od hladnog i proračunatog razuma... Nema svijeta bez ludosti, a žene to znaju... zato je sreća biti žena! Muškarci jadni stalno moraju biti razumni jer im je svijet to nametnuo kao mušku osobinu! Čak i kad ih uhvati ludost, trude se biti razumni. Mi ne... - objasnila je pjevačica. Na pitanje zašto često ponavlja kako nema sreće u ljubavi i zašto je tomu tako, Alka nam je odgovorila:

- Zato što sam luđakinja kad volim... Kod mene je sve do kraja, do “jaja”, ili jesam ili nisam.. Ja pripadam, ja sam totalni “freak”... Hoću sve, dajem sve i hoću odmah! Nisam baš ni lukava ni odmjerena jer sam strastvena... Do kraja.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
19:30 24.11.2022.

"Ništa nije tako slično ljubavi kao požuda, ali ništa joj nije tako oprečno." (Blaise Pascal)

DU
Deleted user
16:39 24.11.2022.

I ovu je Štimac dobro našaketao

DU
Deleted user
15:25 24.11.2022.

Samo joj jednu pjesmu znam ,a to je "Laži me" . Trebalo je pjevati ,dakako, Laži mi. Glagol lagati ide s dativom. Lagati komu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije