Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novog gosta, gledatelji nisu oduševljeni: 'E baš me zanima koliko se još može prolijevati'

Zagreb: Aleksandar Stanković, voditelj emisije Nedjeljom u 2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
24.11.2022.
u 10:36

Na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj bivši istarski župan i počasni predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić pozira nasmiješen s glavicom luka na glavi. Uz fotografiju je samo napisao "Nu2", a pratitelji, za razliku od prošle emisije kada su pohvalili izbor glumca Feđe Štukana, ovaj put nisu bili baš zadovoljni najavom.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj "Nedjeljom u 2 ", na Facebook stranici emisije najavio je novog gosta fotografijom na kojoj bivši istarski župan i počasni predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić pozira nasmiješen s glavicom luka na glavi. Uz fotografiju je samo napisao "Nu2", a pratitelji, za razliku od prošle emisije kada su pohvalili izbor glumca Feđe Štukana, ovaj put nisu bili baš zadovoljni najavom. 

- Ajme pa pretvara se u pravog istarskog hobita. Fina spiza i još više finog vina, napisala je jedna gledateljica. 

 

- E baš me interesira koliko se još može prolijevati, dodala je druga gledateljica, a treći ga je gledatelj okarakterizirao kao "stručnjaka za nekretnine". 

Podsjetimo, Jakovčić je nedavno prodao selo Sveti Juraj iznad Grožnjana, a kupac je Željko Miljanić, riječki poduzetnik i osnivač stomatološke tvrtke Rident.

"Dugo se špekuliralo informacijom jesam li prodao selo Sveti Juraj ili nisam. Sada vam mogu rado potvrditi da sam prodao selo Sveti Juraj, i to je moja prva službena potvrda o tome, sve ostale objave do sada bile su obične spekulacije", kazao je Jakovčić i dodao kako ga veseli što je riječki poduzetnik Miljanić kupio selo dok se on "namjerava preseliti u Poreč i tamo živjeti te nastaviti s aktivnostima u poljoprivredi". Najavio je kako će već iduće godine proizvesti prve ozbiljne količine vina i maslinovog ulja te izaći na tržite s tim proizvodima.

VIDEO: Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Ninefinger
Ninefinger
11:47 24.11.2022.

Nije ni voditelj bolji. Njemu bi češnjak odgovarao na ćelenki

IC
ICCO
12:07 24.11.2022.

Aco pa pozove Savu Štrbca ili Šešelja, ništa mu se neće destiny, štiti ga koalicijski sporazum I ljubav jača od bratstva I jedinstva!

EX
exit89
12:08 24.11.2022.

Po čemu je dotični zaslužio svaki tjedan reklamu tko mu dolazi u emisiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije