Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Adrijana Baković ispala iz showa, Kim, Duje i Petar strepili do kraja

HTZ 22
24.04.2010.
u 00:21

Adrijana je otpjevala nekad veliki hit skupine E. T. “Ja ti priznajem”, ali publiku se njezina izvedba nije dojmila dovoljno da prođe dalje.

Adrijana Baković ispala je iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Otpjevala je nekad veliki hit skupine E. T. “Ja ti priznajem”, ali publiku se njezina izvedba nije dojmila dovoljno da prođe dalje.

- Moram pohvaliti tvoj stajling večeras. Toliko si zrela u svom nastupu i svom pjevanju da te koji put tvoj stajling čini starijom nego što jesi, večeras sjajno izgledaš. Dodaj svoje godine u svoj nastup - rekla joj je Anđa.

S Adrijanom su do posljednjeg trenutka prolaz dalje iščekivali Duje Stanišić, Petar Brkljačić i Kim Verson koja je sve raznježila riječima da se još nikad nije poljubila te kako se nada da će njen prvi poljubac biti na nekom skrovitom mjestu.

Raspjevani dalmatinski galeb Duje Stanišić, pokazao je da uz glazbeni ima i solidan komičarski talent. Ivan Šarić, stalni član postave “Studija smijeha”, doveo je Duju kao gosta iznenađenja, što se, sudeći prema pljesku publike, pokazalo kao pravi zgoditak.

- Moram priznati da mi je bilo sjajno. Doduše, čudan je osjećaj kad si gore sam, još kad sam vidio nekoliko kamera i ispunjenu dvoranu, uhvatila me trema, no mislim da se na kraju nisam osramotio. Jedno je valjati fore ispred poznanika, a drugo u punoj dvorani – ispričao je Duje, čiji je nastup oduševio kolege iz HTZ-a.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
provad
15:08 24.04.2010.

ispravak gornjeg komentara: \"prljavoj zaradi RTL televizije\"

PR
provad
15:05 24.04.2010.

Mislim da ovo što se događa u ovom \"cirkusu\" treba smjestiti u emisiju Nove Tv talent show. Očito se sve manje bazira na pjevačkom umijeću a sve više na \"prljavoj\" zaradi Nove Tv a da pritom nitko ne gleda na to da je nekome od tih natjecatelja uništio snove jer znaju oni dobro tko od njih zna pjevati a tko se provlači na neke druge fore. Komentira se i glasa za nekog tko ima sexy glas, za nekog zgodnog dečka, za nekog komičara itd. A mi kao gledatelji (pogotovo koji se bavimo profesionalno muzikom) se pitam tko je tu budala, da li mi koji to gledamo, da li natjecatelji ili možda žiri koji tamo sjede kao scenski rekviziti !? Stvaite slušalice na uši i pustite nastupe sa youtube-a pa ocjenite tko kako pjeva. Tamo se čuje svaki ton, svaki falš itd. Najveći gaf cijelog ovog \"cirkusa\" je ispadanje Dine Antonića i po meni Ivane Trogrlić. Eto, da ne bi bilo sve tako crno s moje strane jedina svijetla točka ovog cirkusa (naravno pokraj svih ovih divnih natjecatelja) je \"live band\" koji svojim izvrsno obrađenim aranžmanima izvode ove pjesme, naravno na čelu sa Oljom Dešićem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije