Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja pehistica!

Proputovala cijeli svijet i potrošila tisuće dolara da vidi Adele, a ona joj svaki put otkazala koncert

Adele
Foto: PA/Pixsell
1/3
06.07.2017.
u 09:35

Lori Shortall dosad je potrošila 50 tisuća kuna, proputovala 29 tisuća kilometara i još uvijek nije vidjela najdražu pjevačicu

Razočarana učiteljica glazbe iz Kanade na svom profilu na Facebooku preklinje Adele da prestane otkazivati koncerte jer je dosad proputovala više od 29 tisuća kilometara, potrošila 50 tisuća kuna, a još uvijek nije uživo vidjela svoju najdražu pjevačicu.

– Adele! Ovo je već treći put da otkazuješ koncert za koji sam kupila ulaznicu! Prvi put si to napravila u Houstonu 2011, zatim u Phoenixu 2016. i prije nekoliko dana u Londonu. Ja sam učiteljica glazbe iz Newfoundlanda u Kanadi i izgubila sam puno sredstava zbog putovanja na otkazane koncerte – napisala je Lori Shortall.

Lori je u razgovoru za The Sun kazala kako ne krivi Adele jer mora čuvati svoj glas, ali kako je nevjerojatno da je čak tri puta imala lošu sreću. Na Facebooku je čak napravila fotomontažu na kojoj je zagrljena s Adele, a svoj apel Adele uputila je i voditeljima popularnih talk showova Ellen DeGeneres i Jamesu Cordenu.

– Šalila sam se da bih voljela barem pet minuta njenog vremena i šalicu čaja – rekla je Lori, a prijatelji su je pokušali utješiti.

Podsjetimo, Adele je nedavno otkazala dva koncerta na londonskom Wembleyu zbog problema s glasnicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije