Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo publici

Adele: Srce mi je slomljeno, ali morala sam ovo napraviti

Foto: PA/Pixsell
1/3
01.07.2017.
u 17:03

Pjevačica je imala zakazana četiri koncerta na Wembleyju. Dva je održala, a dva je otkazala zbog problema s glasnicama i pismom se ispričala obožavateljima zbog ove situacije.

Obožavatelji su razočarani jer je Adele otkazala dva rasprodana koncerta na Wembleyju ovaj vikend. Pjevačica je bila prisiljena poduzeti ovaj korak zbog problema s glasnicama, a obožavateljima je napisala dva pismo.

U jednom je najavila kako je ovo možda njena posljednja turneja, a u drugom se ispričava za otkazivanje koncerata..
- Na ovu turneju sam krenula isključivo zbog vas i nadam se da sam na vas imala utjecaj sličan onome koji su na mene ostavili moji 
omiljeni umjetnici. Htjela sam da moji posljednji koncerti budu u Londonu jer nisam sigurna hoću li više ikad ići na turneju i htjela sam
da posljednja turneja bude kod kuće. Hvala vam što ste došli i za vašu nevjerojatnu ljubav i dobrotu. Ovo ću pamtiti do kraja svog života. Volim vas. - napisala je Adele.

Na Wembleyju je održala dva koncerta a druga dva je otkazala i poručila je obožavateljima kako joj je srce slomljeno zbog toga i da je razmišljala o opciji da pjeva na playback. - Nikada dosad nisam to napravila i nikad vam ne bih to priuštila, to jednostavno ne bih bila ja. Znate da ne bih samo tako donijela odluku o otkazivanju nastupa. Jako mi je žao. Je...e, tko otkazuje koncerte na Wembleyju - napisala je glazbenica. 

 

 

 

💌😢😭✒❤Photo by Traci @tracii_m Translation by @wannabeadkins Adele @Adele's letter from her your book! "So this is it after 15 months on the road and 18 months of 25 we are at the end. We have taken this tour across uk+ Ireland, throughout Europe, all over America and I finally got to go to Australia and New Zealand too. Touring is a peculiar thing, it doesn't suit me particularly well. I'm a real homebody and I get so much joy in the small things. Plus I'm dramatic and have a terrible history of touring. Until now that is! I've done 119 shows and these last 4 will take me up to 123, it has been hard out an absolute thrill and pleasure to have done. I only ever did this tour for you and to hopefully have an impact on you the way that some of my favourite artist have had on me live. And I wanted my final shows to be in London because I don't know if I'll ever tour again and so I want my last time to be at home. Thank you for coming, for all of your ridiculous love and kindness. I will remember all of this for the rest of my life. Love you. Goodnight for now" ❤️Adele #Adele #Adelettes #AdeleLive2017

A post shared by Adelettes©® (@adelettes) on

 

 

 

A post shared by Adele (@adele) on

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:55 02.07.2017.

Treba povečati dnevnu dozu cigareta pa će joj se glasnice sigurno oporaviti!

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:59 02.07.2017.

A za slomljeno srce bi bilo najbolje otići kardiologu.

AU
austrougarskigeneral
11:22 02.07.2017.

dosadna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije