Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Adam pokazao kako vježba, a obožavateljice nisu bile zadovoljne

Foto: Instagram
1/3
25.04.2020.
u 20:00

Na Instagramu je Adam objavio nekoliko videa u kojima je pokazao kojim vježbama održava formu.

Adam Kromer iz showa "Brak na prvu" ne otkriva je li nakon showa ostao s Nikolinom ili je započeo ljubavnu vezu s Gogom, kao što tvrde mnogi gledatelji koji su ih vidjeli zajedno u javnosti. Ali Adam zato stalno otkriva na društvenim mrežama u čemu je tajna njegove fit forme. 

- Ne dajte da vas izolacija spriječi u ciljevima. Trening za cijelo tijelo visokog intenziteta. 10 ponavljanja s 15 sec odmora između vježbi. 5 serija sa što manjim odmorom između serija. Samo za napredne - napisao je Adam i onda objavio nekoliko videa u kojima je pokazao kojim to vježbama on održava svoju formu. 

1/12

Obožavateljice nisu baš bile zadovoljne vježbama koje je pokazao i zamolile su ga da složi jednu seriju vježbi koje bi im pomogle
da imaju ravniji trbuh i poručile su mu da se one ne žele nabildati poput njega. Ovaj show RTL-a ulazi u svoj finalni tjedan i uskoro ćemo saznati kakva je sudbina bračnih parova koji su sudjelovali u ovom sociološkom eksperimentu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
00:10 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
22:38 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije