Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
69 22°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Spezispezi:

    Odgovaor na ovo pitanje je otprilike isti kao i na pitanje zašto se svima isplati ući u EU osim Hrvatskoj, a odgovor je zato što imamo teške panjeve na vlasti koji ne znaju iskoristiti priliku. Za ulazak u EU smo ... prikaži još! spiskali lovu u ništa, a od članstva smo više štete imali nego koristi, jer papci ne znaju iskoristiti priliku. Nikada ovako loše vlasti i kadrova. Sramota za sve nas koji živimo tu, a kako je krenulo i buduće generacije će se sramotiti zbog crvene pošasti.

  • don fluid:

    Ne želim plaćati premium članke Večernjeg lista i nisam pročitao članak, ali se slažem s tezom iz naslova članka. Jedina primjedba je da teza da se svima isplati organizacija sportskih natjecanja osim Hrvatskoj nije potpuno točna - imamo primjer Grčke ... prikaži još! i organizacije OI 2004. gdje znamo da je organizacija OI jedan od važnijih razloga zbog kojih se Grčka dovela u stanje potpunog ekonomskog sloma. Teško mi je vjerovati da će i OI u Sočiju biti rentabilne, ali to je već neka druga priča. Iz tog razloga ispravan naslov članka bi bio "Zašto su SP-i i olimpijade dobri za uređene zapadne države, ali ne i za Hrvatsku i slične države s velikim utjecajem političke korupcije.

  • Maxipes:

    Dobri za sve osim za Hrvatsku? Pa evo jos nekih kojima nisu bili tako dobri: http://en.wikipedia.org/wiki/Cost_of_the_Olympic_Games Vi ste jedan od mnogobrojnih koji bi "razvijao" Hrvatsku sportskim natjecanjima. I turizmom. I ... Zapravo to je to. Grckoj ide fantasticno nakon olimpijskih. ... prikaži još!pijskih. Talijanima isto tako. Vi pretpostavljam vidite Hrvatsku blize Juznoj Koreji i Australiji po mentalitetu nego Talijanima i Grcima. Ostavite se molim vas vise profesionalnog sporta i "sigurno se isplati" logike. Hrvatska nema industrije vise, koga briga za sportska natjecanja!

Još iz rubrike Premium

Ante Kostelić
37
Davor Ivanković

Sprdati se s hrvatskim Vikingom Antom Kostelićem neotesano je i primitivno

Predsjednik Vlade na potpisivanju Memoranduma o suradnji izmeðu Vlade Republike Hrvatske i društva Roche
BORISLAV RISTIĆ

Igrajući se demokracije pristajemo na lažne dileme umjesto rješenja

3
ŠTO SE SVE DAVALO I PRIMALO KAO MITO

Za usluge i povlaštene informacije moćnici idu na jedrenje, plastične operacije, uzimaju peku...

35