Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
128 18°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • mikrogrizzly:

    I ni riječi o tome kako je Todorić niz godina osiguravao totalnu medijsku šutnju u Hrvatskoj odnosno tko je objavio bilo što loše, ili čak rubno, o njegovom stilu rukovođenja Agrokor-om, odmah bi ostao bez reklama i Konzum kataloga - ... prikaži još! inserata u novinama. Mislim da i to zaslužuje obradu, zar ne? Oće para gdje mediji neće ili nešto u tom stilu. Kako su zakazali naši psi čuvari demokracije... I još se snimale reportaže kako on iz korporacijskog helikoptera puca po divokozama u privatnom lovištu Biokovo. I nitko da se zapita - to je korporacijsko vlasništvo, nije za privatna šenlučenja. Je, ali tko bi to napisao - odmah bi bio pozvan šef marketinga dotičnog glasila i uskratili bi mu reklame.

  • Mimosvijet:

    Autor članka je vjerojatno svjesno amnestirao politiku i sve pripisao "hrvatskoj kapitalističkoj paradigmi" kao jedinoj odgovornoj. Ne želimo zaboraviti da su neodgovorni i gramzivi političari jednako krivi kao i Todorić bez obzira što neće snositi odgovornost.

  • ikbmibm:

    Hrvatski porezni obveznici ovu su pravosudnu trakavicu platili 11 milijiuna kuna. Mlađi Olujić,pokušava sud uvjeriti da je nezavisna strana firma ,koja je radila financijsko izvješće za Dorh u sukobu interesa. To nebi prošlo ni tvom čači,bivšem drzavnom odvjetniku.

Još iz rubrike Premium

Predsjednistvo B i H
6
Hodočašća na Pantovčak

Bosna je problem još od Turske i Austrije, a opstala je ovakva jer se ne može uspostaviti ništa bolje

Predsjednik Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca
Marinko Jurasić

DORH treba saslušati Milanovića o tajnim istragama za koje je znao

17
Sastanak predsjednika Srbije Vučića s premijerima Makedonije i Albanije Zaevom i Ramom
Jozo Pavković

'Mini Schengenom' stvara se četvrta Jugoslavija, koja bi dokrajčila Hrvate u BiH

52