Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 15°C
  • domxerex:

    Svi se navedeni sekularisti mole jedino bugu novcu, zato i laprdaju cijelo vrijeme jer nisu na vlasti nemaju prliku krasti. To ih boli! Jednako bi trkeljali i da je SDP na vlasti a da oni nemaju udjela u posjeli plijena. ... prikaži još! Njih jedino zanima kako marnuti lovu i ništa više. Bili bi oni i HDZ-ovci samo da ih hoće primiti i dati im udio u vlasti, sjetite se Stipe Mesića i pjevanja pjesama. Sve za vlast, ako treba i pjevati "Juru i Bobana".

  • klasika:

    Respekt g. Ristić! Dobro da ste ukazali na težak položaj mladih u Europi i nas: tu je potrebna hitna akcija svih duhovno aktivnih ljudi. Crkva bi se isto mogla više angažirati. Situacija to zahtjeva. I točno je da nemamo uzora na zapadu.

  • KarlKutniak:

    Bravo Borislave, jako dobro si opisao stanje, a najveći problem svih spomenutih je ne posjedovanja kulture svađe ( disputa ) i tolerancije glede suparnika, sve uvelike posljedica onomadnog strogo kontroliranog i nametnutog totalitarnog jednoumlja iz vremena propale države i inog ... prikaži još! nedodirljivog predsjednika JBT!

Još iz rubrike Premium

učenici
LANA KOVAČEVIĆ

Dosta je priče o reformi strukovnih škola, vrijeme je za djela

Knin: Obilježavanje Dana državnosti na Kninskoj tvrđavi
Jozo Pavković

Nepoznata Oluja: Što se sve događalo uoči i nakon akcije s druge strane Dinare

65
Oliver Dragojević
DENIS DERK

Zašto hrvatska javnost likuje nad sudbinom Oliverovih kolega?

14