Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 6°C
 • EldersRealm:

  Ovo je razvlacenje definicije sekularizma do beskonacnosti... Neka se Yusipovic i Miklenic prvo dogovore sto svaki od njih smatra sekularizmom pa neka onda raspravljaju. Cinjenice su da crkva po Ustavu ne moze obnasati niti sudjelovati u vlasti ili biti u ... prikaži još! drzavnom aparatu na bilo koji nacin, kao sto je cinjenica i da svecenici mogu propovijedati o cemu zele, pa tako i o politici, jer im to Ustavom nije zabranjeno, cak naprotiv. Onaj tko im to brani krsi Ustav jer je sloboda govora zagarantirana, osim u specificnim situacijama, a to nije politicki govor svecenika u crkvi. Neovisnost i ljudska prava sa sekularizmom veze nemaju. Religijski program na TVu sigurno ne ugrozava sekularizam drzave jer nitko nije prisiljen gledati emisije o religiji. Tu nema govora o sudjelovanju crkve u vlasti, osim sto Yusipovic ocito sudi po sebi, jer smo ga u Radmanovo vrijeme jahanja po HTVu i zivcima Hrvata gledali svaki dan u dnevniku po barem 15 minuta dok je bio predsjednik. Bas se pravi nasao kritizirati HRT.

 • skblzzzz:

  Nisu u pravu ni jedan ni drugi. Hrvatska uopće nije država nego klanovsko-mafijaška tvorevina sa svojim "predsjednikom", "saborom", "vladom", "sudovima" i drugim elementima koji daju privid države, a zapravo su servis kriminalcima koji su zaposjeli ovaj teritorij.

 • Avatar U_hljeb U gsg vg
  U_hljeb U gsg vg:

  A ko je taj Josipović? Jel on možda profesor TIPSS-a? On bi možda marksizam u školu? Ima u Peroju ljetna škola, a to je blizu Brijuna na kojima igra rade, pa nek tamo predaje ujutro, a popodne na plažu sa ... prikaži još! sa radom i ekipom. Jadno komunističko dijete...nema posla...on bi na Pantovčak... joj..baš mi ga žao

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
RATNI ZLOČIN?

Deset ljudi poginulo u napadu na tvornicu keksa u Tripoliju

Ponovno razbijeno staklo na prostorijama SDP-a u Vinkovcima
Novi napad

Vinkovački SDP: Stoka nam je ponovno razbila staklo na ulaznim vratima

4
Ilustracija
Istraživanje portala MojPosao

Otkaz dajemo zbog plaće, loših uvjeta i jer nema napredovanja