Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pilići s neba'

Josipović komentirao preimenovanje: 'Podržavam Hasinu ideju'

Ivo Josipović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
01.09.2017.
u 08:55

A sada, narode, med i mlijeko, ironičan je bio Josipović

Bivši predsjednik RH Ivo Josipović na Twitteru je komentirao sinoćnju odluku zagrebačke Gradske skupštine o preimenovanju Trga maršala Tita.

– A sada, narode, med i mlijeko... Sutra svi kišobrane, padat će pečeni pilići s neba. Powered by Hasanbegović&Esih – objavio je sinoć Josipović na Twitteru, referirajući se na gradske vijećnike Zlatka Hasanbegovića i Brunu Esih koji su zagovarali preimenovanje.

Jutros je Josipović pak poručio da podržava prijedlog Zlatka Hasanbegovića, kojeg je nazvao "Haso".

– Podržavam Hasinu ideju da se ploče s Trga maršala Tita pohrane u muzeju. Nećemo morati raditi nove kad nakon idućih izbora vratimo Titov trg – objavio je uz fotografiju Josipa Broza Tita.

O preimenovanju se oglasio i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, koji je citirao generala Antona Tusa.

- Promjena imena Trga maršala Tita predstavlja odricanje hrvatskih vlasti od časne hrvatske antifašističke povijesti.
Citiram generala Antona Tusa, prvog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH: "Hrvatska je nastala u današnjim granicama pobjedom u Drugom svjetskom ratu, a obranjena je pobjedom u Domovinskom ratu". Moj je otac bio partizan. Nećete mi valjda reći da se borio na krivoj strani? Sram vas bilo! - napisao je Komadina.

Komentara 523

Avatar southman
southman
09:10 01.09.2017.

Bože moj pa jel imalo neugodno svim onima koji su svojevremeno ovu jugokomunističku spodobu izabrali za hrvatskog predsjednika !?!?

DU
Deleted user
09:10 01.09.2017.

A jadnika... koja je to razina komunikacije.. neka mi netko obrazloži razliku (ako postoji) između ovakvih izjava i izjava jednog maminja koji slovi za sirovinu.. a kaj je ovo??! Drugačije možda?

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
09:09 01.09.2017.

U Hrvatskoj ne postoji ljevicar koji nije jugonostalgicar i jugoslavenski nacionalist, zato i propadamo jer nam je lijevo krilo trulo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije