Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi Tito?

Esih: 'Nema ništa loše u tome što Bandić pokušava dobiti što veći broj zastupnika'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
31.08.2017.
u 15:50

Esih smatra kako je promjena naziva Trga maršala Tita bitna za sve hrvatske građane.

Predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih sigurna je da će Gradska skupština Grada Zagreba danas izglasati promjenu Trga maršala Tita, piše N1.

- Danas ne očekujemo ništa neočekivano. Svi su preduvjeti da bi do preimenovanja došlo već ispunjeni dobivanjem jamstvava u obliku 26 potpisa gradskih zastupnika. Ako ljudi drže do svog imena i riječi ništa loše se ne bi trebalo dogoditi, uvjernea je Esih.

Na novinarsko pitanje u navodnom "vrbovanju" SDP-ovih zastupnika od strane gradonačelnika Milana Bandića, Esih odgovara da joj u tome ne vidi ništa loše, niti se boji za svoje nezavisne zastupnike

- Neovisne ne treba biti strah. Ušli smo s jasnom misijom u politički život Zagreba i Hrvatske. Nema ništa loše što Bandić pokušava dobiti što veći broj zastupnika kako bi on bio siguran da će njegovi prijedlozi proći. Zasad ne smatram da bi iza toga trebale stajati bilo kakve teorije zavjere.

Esih smatra kako je promjena naziva Trga maršala Tita bitna za sve hrvatske građane.

- To je važno nacionalno pitanje i nadam se da će i drugi gradovi postupiti ovako kako će se vjerujem i ovdje dogoditi. Mi smo u 21. stoljeću, građane ne bi trebala zabrinjavati ova inicijativa, rekla je Esih i dodala kako bi ljude trebao zanimati nastup Josipovića i Mesića koji su oba bivši predsjednici, a koji sjede ispod zvijezde i Titove slike te govore o regresiji hrvatskog društva.

Komentara 36

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
16:59 31.08.2017.

Možda će otići naziv trga, ali će Tito zauvijek živjeti u srcima primitivnih antifašističkih seljačina punih buha koje usred Zagreba pjevaju Bilećanku uz pratnju harmonike pod zastavama Sovjetskog saveza. Tito zauvijek, a sad čučnimo i u njegovu čast se uhvatimo za opanke.

ST
stefj
16:46 31.08.2017.

He, he, dobro je primijetila, Josipović i Mesić govore o budućnosti, a vežu se na '45... Josipović k tome promovira i svoju želju za još jedan predsjednički mandat isključivo na ideološkim pitanjima, isključivo na partizanima. Zgodno, vidi se odmah na koje birače cilja...

IL
ilijan
16:32 31.08.2017.

Naj veći uspjeh do sada pro Hrvatski orijentiranih opcija u Hrvatskoj. Bravo Bruna bravo Zlatko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije