Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 8°C
 • Avatar nisam..robot
  nisam..robot:

  Admine, mislim da dublinboy stvarno prelazi sve granice vrijedjanja i provociranja. Ako mu se reagira u slicnom stilu onda brises sve, ako se ne reagira ne dogidi se nista. Cini mi se nejada da je lijevim trolovima bas sve dozvoljeno.

 • kapunjohan:

  Žalosno za Hrvatsku je ako Milanović dobije ove izbore ,to će značiti nadaljnu anacionalizaciju države . Pogledajte koji su sve ,,rodoljubi,, uz njega. SNS ih sve ismijava i postala je najača politička snaga, pred kojom svi ..padaju,,. Takvi plakati nisu ... prikaži još! bili dobrodošli ni u Jugi a sad provociraju po cijeloj državi. Nacija se sve više polarizira a predsjednik ,koji bio,, mora prioritetno ublažitiraspad nacije , što znači mora cijeniti sve građane i njihova politička opredjeljenja i morao bi biti ,,vertikala,, poštenja , nacionalnog ponosa , promotor zbližavanja političkih opcija koje se mogu razlikovati u ideologijama ali ne i u nacionalnim interesima države koji su za sve isti- ,,dobra država za život,,. Tu predsjednik mor biti samostalan i jednako oštar do svih vlada i političkih stranaka- on nebi smio biti njihov nego narodni i zato su svi osim Škore već na pogrešnim ,,Temeljima,, To osjeća i SNS i živi potpuno ,,paralelnu,, državu - nacionalna stranka , škola, banka,, časopisi itd.- kuda to vodi ,kao i plakati u pismu koje mnoge iritira radi njegove zloupotrebe u povijesnim događajima.

 • snovakor:

  "anketa sa samoproglašenom minornom statističkom pogreškom" su namještene po direktivi ... i naštimane te prezentirane preko medija za čisti dril ljudi, da bi kasnije kao roboti glasali za ono što su danima gledali ili čitali kroz medije kako ankete kažu ... prikaži još!u ... a ne svojom glavom !

Još iz rubrike Premium

Do 2020. BiH će morati 'uvesti' milijun stanovnika, ali kako će se to odraziti na Hrvatsku
39
'CIJELI SVIJET NASELI'

CIA: Do 2020. BiH će morati 'uvesti' milijun stanovnika, ali kako će se to odraziti na Hrvatsku

Davor Bernardić: 'Povisit ćemo minimalnu plaću na 4.000 kuna'
Iva Boban Valečić

Bernardić u borbu protiv korupcije s presudom Povjerenstva

3
Imotski
KOLUMNA

Imotski satirikon: Tko ima pravo ugasiti satiru?

25