Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR IVANKOVIĆ

'Događa se jedan sukob na desnici koji izvor ima unutar HDZ-a'

Davor Ivanković
Foto: Screenshot
1/4
07.12.2019.
u 15:29

Na pitanje zbog čega bi Škoro bio Grabar Kitarović kvalitetan izazivač, Ivanković navodi kako je to sukob na desnici.

Ugledni novinar Davor Ivanković gostovao je u TV studiju Večernjeg lista gdje je komentirao nikad kraću kampanju za predsjedničke izbore, kao i mogućnost može li nas netko od 11 predsjedničkih kandidata iznenaditi. 

Na pitanje kud nas ustvari ankete vode, Ivanković je kazao: - Tamo gdje dobro rade ankete ili tamo gdje anketari žele. Ankete nas navode na zaključke da je sve više-manje riješeno. 

Prema Davoru Ivankoviću, ankete pokazuju kako u drugi krug ulazi aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i izazivač s ljevice Zoran Milanović. 

- Prema anketama u drugom krugu je Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, te bi ona trebala pobijediti i to s dovoljnom razlikom. Podsjetimo se kad analiziraju kad bi Miroslav Škoro ušao u drugi krug sa Zoranom Milanovićem da je izglednija pobjeda desnijeg kandidata. Tu dolazimo u apsurdnu situaciju. Ankete sugeriraju glasačima HDZ-a da je isplativije glasati za Miroslava Škoru. 

Na pitanje zbog čega bi Škoro bio Grabar Kitarović kvalitetan izazivač, Ivanković navodi kako je to sukob na desnici. 

- Nema tu previše logike. Događa se jedan sukob na desnici koji izvor ima unutar HDZ-a gdje se HDZ pokušava pretvoriti u stranku. Mnogi su pokušali pretvoriti HDZ u stranku, pokazalo se da HDZ najbolje prolazi kad zadržava neke odlike pokreta. To znači da oni imaju veću širinu i zahvat.   

 

Komentara 79

Avatar Syssko
Syssko
16:29 07.12.2019.

Živimo u doba crvenih,crnih,želenih vragova-VELEIZDAJNIČKIH, oni koji su izgubili rat preuzeli su državne institucije i političke položaje nakon Tuđmanove smrti! Vidimo da se prirodno zbližavaju-STAPAJU HDZ/SDP preko Bandićevih žetončića, Kolinda također to spaja, ona četnika Vučića šeće Zagrebom sa gromoglasnimm apelom da je RH saveznik srbiji za ulazak u EU, novu instituciju a ratovali smo da se maknemo iz saveza JUGE od njih! Pupovac, Plenkovićev pobratim, Plenković napada gradonačelnika grada heroja Vukovara-Penavu jer ovaj proziva na neprocesuiranje ratnih zloćina, pokolja,silovanjaa Plenković brani Pupovca tim putem jer sasvim sigurno ovaj ima prste u prikrivanju tih zločina! ŠEKS-LOCIRATI-TRANSFERIRAT-UHITITI Gotovinu, KOLINDA NA DAN UHIČENJA pije šampanjac sa Carlom Delponte u to ime! Dali je to TUĐMANOVA POLITIKA, DALI SU ZA TO BRANITELJI GINULI!!??

JP
juha_paradajzova
15:37 07.12.2019.

pola adezeovaca će glasati za škoru, culej je to priznao, u slavoji će škoro dobiti preko 50%

SH
Shalan
18:28 07.12.2019.

Kad se zainati Slavonija, Dalmacija, Zagora i Lika, anketama ćete moći gu'ice obrisat! Vrijeme je. Sad ili nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije