Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
13 11°C
  • Diplomat2:

    Kakovo razmisljanje sindikalaca i ucitelja, od kad se dostojanstvo mjeri u novcima-vecim placama ili koeficijenta.Dostojansvo svaki covjek u zivotu stvara sam sebi , a rad se mjeri placama i tocka. Vrijeme je da se vratite svojim poslovima jer u Europi ... prikaži još! ne ocekuju radnike sa vasim dostojanstvima

  • wice:

    55 000 učenika manje 2200 učitelja i profesora više ?? Gospodo ako vam je mala plaća imate uvjek realni sektor , izvolite pokažite tu svoju dostojanstvenu pamet na slobodnom tržištu. Moja nečakinja je završila za profesora Francuskog i ne može ... prikaži još!ože ni prismrditi školi jer se unaprijed zna koga čeka to radno mjesto. Ponašaju se kao nekakva sekta u koju se jako teško ulazi ako niste u nekakvoj rodbinskoj vezi .

  • miyamoto:

    Mi sa svojim školstvom pretjerujemo, učimo nepotrebne stvari. Ugradimo u školstvo ausbildunge, odnosno paralelno škola posao. Ne cijenimo dovoljno sami sebe. Vani smo uglavnom prekvalificirani i primjerice Nijemci su puni strahopoštovanja prema našim Masterima odnosno magistrima tehničkih struka, građevine, strojarstva..

Još iz rubrike Premium

Predsjednik Milanović položio vijence na groblju Mirogoj
14
MARINKO JURASIĆ

Kako je tek V. Pusić reagirala na Milanovića, polaskanog od SKJ

karneval u Imotskom
ROMANA KOVAČEVIĆ BARIŠIĆ

'Imotski krnjo nije tradicija, nego primitivan sramni čin'

37
Aleksandar Vučić
JOZO PAVKOVIĆ

Završni čin istodobnog umiranja 'velike Srbije' u BiH, C. Gori i na Kosovu

76