Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Deveta ofenziva: Hoće li partizani i definitivno zabraniti ustaše?

Brezovica
Edina Zuko/PIXSELL
24.06.2021. u 08:03

Jedini ispravan način na koji se ZDS može pospremiti u povijest jest u paketu sa simbolima SVIH totalitarnih sustava gurnuti ga na marginu. Zajedno s petokrakom! Bez formalnih zabrana! Bez ikakvih prijekih poteza! Postupno! Kroz nekoliko desetljeća ako treba! Bez stvaranja novih nepotrebnih rana u hrvatskom društvu! Obavijest Big Brothera: Drugovi, to vam nije dovoljno dobar razlog!

Komentara 39

DU
Deleted user
09:38 24.06.2021.

Naravno sve se može zabraniti, sječam se kad je bila zabranjena u SFRJ, "Vila Velebita" ili "Još Hrvatska ni propala" na svakoj fešti su bila obavezna, pa makar poslije gulili krumpir u turopoljskom zatvoru.Naravno da ZDS nije samo us...ki pozdravv jer on imao i riječi "i pog...nika". Naravno da žrtve zločina s pravom traže ukidanje nećega što ih podsjeća na zloćine. Čudno je jedino kako potomci onih koji su kod Maribora pobijeni sa pletenicama i zarobljenici ,kaže Vlado Dapćević, 30 000 u tri dana, a ukupno sa Križnim putom oko 300 000 ne uspiju zabraniti petokraku, pozdrav "zdravo drugovi". Kako potomci ubi..nih na Ovčari i Srebrenici ne uspiju zabraniti"De si bre" "petokraku" "JNA" "srpsku ćirilicu" barem u mjestima zloćina, kojom su im imena u popisima za stratišta u inat pisali, na razorenom kućama ćirilicom pisali "Ovo je Srbija". Kakvi su to ljudi naši "Židovi" koji s nama ne udruže glas istine. Partizani , Juga nije imala diplomatske odnose sa Izraelom, nisu im vratili otetu imovinu, srpski kralj je potpisao pakt sa Hil..rom, Srbija je dobila certifikat "judenfrei". Naravno ljudskim bićem se nemože nazvati onaj koji zloćine prema ,bilo kome, ne osuđuje, ali i zločine prema svome i drugim narodima too, zar ne.

RI
rimac444
10:14 24.06.2021.

Najveći zločinci Europe nakon 2.svj. rata, titovi antifašisti trebaju se lustrirati u Europskom parlamentu

Avatar ajeto
ajeto
09:20 24.06.2021.

Suprotnost od Fašizma jedino je Krščanstvo.Tako je bilo za vrijeme Nerona,tako i danas i do kraja svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije