Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveučilište RIT

Priprema za stvaran poslovni život: osvoji stipendiju RIT Croatia

RIT Croatia
14.05.2020.
u 10:55

RIT Croatia studentima omogućuje studij na engleskom jeziku, američku i hrvatsku diplomu, program razmjene studenata na kampusima u Americi i Dubai-u

RIT Croatia je kampus prestižnog sveučilišta RIT i više od 20 godina izvodi američke visokoobrazovne studije koji studente pripremaju za globalne poslovne karijere. U tijeku je online natjecanje za stipendiju do čak 12 800 eura. Prijavi se odmah!

Obvezna stručna praksa

RIT Croatia studentima donosi brojne prednosti: studij na engleskom jeziku, američku i hrvatsku diplomu, program razmjene studenata među kampusima RIT-a (SAD i Dubai), međunarodno okruženje, program obvezne stručne prakse, individualni pristup studentima, rad u manjim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju. Uz spomenuto, pripremljeni smo na izvođenje nastave u klasičnim i virtualnim učionicama. Sveučilište RIT ima gotovo 40 godina iskustva u izvođenju nastave na daljinu, tako da su infrastruktura i alati dobro posloženi i omogućuju jednostavan prelazak iz klasičnog u online okruženje.

Prijave za stipendije do 22. svibnja

RIT Croatia ima osmišljen program stručne prakse i mnogobrojnih prilika za stjecanje praktičnih znanja na nastavi i izvan nje. Po uzoru na američki model, jedini u Hrvatskoj imamo pomno osmišljen sustav od 800 – 1200 sati stručne prakse koju studenti obavljaju u području odabranog studija.

Usmjereni smo na studente i njegujemo individualni pristup prema svakom studentu; studijsko iskustvo uključuje vrhunsko obrazovanje, ali i podršku profesora, akademskih savjetnika i savjetnika za karijeru, bivših studenata i kolega. Potvrđuje to i dr. sc. Milivoj Marković, voditelj studijskih programa na RIT Croatia: „Mi ne gledamo na proces edukacije u uskom smislu kao proces prenošenja znanja, već u cjelovitom smislu kao na razvoj osobe koja je spremna preuzeti odgovornost i uspješno se nositi sa izazovima sutrašnjice.“

Svake godine RIT Croatia izdvaja više od 2,6 milijuna kuna i pomaže studentima u obliku financijskih potpora i nepovratnih stipendija. 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. U tijeku je natječaj stipendije do 12 800 eura, a prijave primamo do 22. svibnja. Za više informacija kontaktirajte admissions@croatia.rit.edu, ili posjetite www.croatia.rit.edu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije