Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ostajemdoma

Pogledajte koncert Nine Badrić iz Pule!

Nina Badrić
Foto: Duško Marušić Čići/PIXSELL
1/2
24.03.2020.
u 20:00

- Srce puno radosti. Pula hvala vam. Još dugo ću ovaj koncert pamtiti i nositi u srcu - riječi su kojima se Nina zahvalila svima koji su bili na njezinom koncertu.

U sklopu društveno odgovornog i edukativnog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma na portalu Vecernji.hr  pogledajte koncert Nine Badrić, koji se održao u pulskoj Areni 8. kolovoza 2016. godine. 

- Srce puno radosti. Pula hvala vam. Još dugo ću ovaj koncert pamtiti i nositi u srcu - riječi su kojima se Nina zahvalila svima koji su bili na njezinom koncertu. 

Koncert kojim je Nina Badrić proslavila 20 godina karijere donose vam Večernji list i Aquarius Records! 

 

Ključne riječi

Komentara 8

BE
berija
21:34 24.03.2020.

Neću.

KR
Kristijan76
23:43 24.03.2020.

Kaj nije ostala doma prije dva tjedna kad je imala koncert u Zagrebu, a ne da nam sad prodaje fore tipa #ostanidoma i slicno

DU
Deleted user
23:53 24.03.2020.

Joj, ne, radije ću pogledat koji video sa smiješnim mačkama. Ili ono kad u coca colu ubace mentos bombone. To je fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije