Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri znaka

Znate li koji znakovi Zodijaka najviše ogovaraju? Pazite što govorite u njihovom društvu!

Shutterstock
10.02.2023.
u 06:00

Za Vage je ogovaranje drugih savršen način komuniciranja s drugima, a nikada se ni ne boje osude jer su izdali tuđe tajne i povjerenje.

Jeste li se kad susreli s ljudima koji uvijek pričaju o nekom drugom, bilo da se radi o tuđim ljubavnim, obiteljskim ili profesionalnim životima i koji imaju naviku ogovarati čak i svoje najbližnje i pred drugima otkrivati njihove tajne? 

Evo koji horoskopski znakovi ogovaranje doživljavaju kao način zabave i mogu bilo čije povjerljive informacije reći pred bilo kime.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9

Budite svjesni ovog dok razgovarate s navedenim znakovima Zodijaka i uvijek dvaput razmislite prije nego što s njima podijelite svoje tajne.

1. Blizanac

Zbog svoje razigrane i znatiželjne osobnosti, Blizanci su poznati kao društveni leptiri Zodijaka. Oni svakodnevno razgovaraju s mnogo ljudi i na kraju se ispune mnogim tajnama, a njihova ih dvolična osobnost tjera da povjerljive podatke jedne osobe otkriju nekoj drugoj.

2. Vaga

Za Vage je ogovaranje drugih savršen način da s nekim komuniciraju. One se uz to nikada ne boje osuđivanja pa imaju i sposobnost otvorenog ogovaranja koje ne pokušavaju skriti ni maskirati. Često dijele detalje neke priče s više strana i skloni su drugima otkriti sve, bez da kasnije požale.

3. Vodenjak

Osobe ovog horoskopskog znaka obično se pretvaraju da ne vole biti upletene u bilo kakve tračeve ili drame, no duboko u sebi podjednako uživaju u takvim pričama. Njihova je narav kao stvorena za suptilno stvaranje drame. Svako toliko nagovještavaju tajne drugih, a umjesto da ih izravno podijele, radije slijede pasivan i skriven pristup - tako da ih nitko nikada ne može kriviti.

4. Lav

Ne samo da uživaju u činu tračanja, već podjednako uživaju i u slušanju tuđih mračnih tajni. Lavovi nemaju ograničenja pa uvijek na kraju  nepotrebne detalje prosljeđuju drugima. Oni ipak time samo žele pokazati svoj imidž i previše su zauzeti svojim identitetom da često zaborave vrijednost informacija koje dijele.

Vole luksuzan život: Ovi horoskopski znakovi su najveći materijalisti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije