Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavezan orgazam

Znanstvenici tvrde: Zbog ovoga se trebate seksati svaku večer

seks, orgazam
Thinkstock
06.06.2017.
u 10:19

Znanstvenici tvrde kako večernji orgazam poboljšava vaše raspoloženje i izvedbu na poslu idući dan

Ako niste seksualno aktivni svaku večer, evo još jedan razlog zašto biste to trebali biti. Znanstvenici, naime, tvrde kako večernji orgazam poboljšava vaše raspoloženje i izvedbu na poslu idući dan. Znači, osim što ćete biti sretni i zadovoljni tu večer, isto raspoloženje pratit će vas i sutradan na poslu. 

Endorfin koji se orgazmom oslobađa ne samo da ima dobre učinke na vaše raspoloženje već se ljudi zbog toga bolje osjećaju na poslu i više su posvećeni onome što rade.

Autor istraživanja Kevin Leavitt stoga savjetuje kako bi svakodnevno trebali pratiti razinu vaše seksualne aktivnosti isto kao što pratite koliko vježbate ili što jedete.

– Prije 20 godina brojanje koraka koje napravite ili kalorija koje unesete u organizam činilo se pretjeranim, no danas je to normalno. Ako želite poboljšati svoju produktivnost, seks je nešto o čemu trebate razmišljati – kaže Kevin Leavitt.

Oni koji pak nisu u vezama i nemaju partnera za izmjenjivanje nježnosti, orgazam mogu postići svaku večer sami, savjetuju stručnjaci. 

Komentara 15

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:41 06.06.2017.

zar i sa vlastitom ženom ?

Avatar tituš
tituš
14:07 06.06.2017.

malo je što deset sati radim za poslodavca, još ću se za njega i seksati!!! E ne ću, ja ću moju okinuti kad god mogu radi nje i sebe, a ne, ne, ne ću nasjesti na trik "zbog boljeg učinka za poslodavca" ;-)))

AU
austrougarskigeneral
14:33 06.06.2017.

dosadi uvijek jedna te ista osoba za sex dobro je malo i varat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije