Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nek se zna

Ovo bi muškarci htjeli da žene znaju o seksu, ali im nikada neće priznati

seks
Foto: screenshot/facebook
1/6
03.06.2017.
u 19:50

Muškarac svakako želi zadovoljiti ženu kad je riječ o seksu i to se odražava i na njegovo iskustvo i zadovoljenje.

Marty Klein dugogodišnji je licencirani bračni i obiteljski terapist s 34 - godišnjim iskustvom. Nakon što je dao savjete tisućama parova, otkrio je što to muškarci žele d anjihove partnerice znaju, ali im oni samo to neće priznati, bar ne većina.  

Želi vas zadovoljiti

Muškarac svakako želi zadovoljiti ženu kad je riječ o seksu i to se odražava i na njegovo iskustvo i zadovoljenje. Marty stoga poručuje ženama da svakako svojim muškarcima pomognu i kažu im što žele kako bi taj odnos bio ugodniji za oboje. 

Seks je više od seksa

Iako se često vjeruje kako je muškarcima seks samo zadovoljavanje potreba, Klein tvrdi kako to baš i nije točno. Unatoč stereotipima, muškarci ipak seks doživaljavaju kao nešto dublje od samog zadovoljavanja potreba, kaže Klein. 

Želi 'pričati o seksu

Muškarac voli kada žena kaže što voli u seksu i kada pita muškarca što on volilkako bi njemu udovoljila.

Muškarcima je cilj obostrano zadovoljstvo stoga će gotovo svaki s odobravanjem dočekati pitanje i na njega odgovoriti. Većini muškaraca pričanje o seksu nije tabu tema i rado će se s vama dogovarati oko poza, seks igračkama koje možete koristiti i sl. 

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan1a
12:49 04.06.2017.

Žene su napaljenije od muškaraca

AU
austrougarskigeneral
10:00 04.06.2017.

teško da žene hoće da pričaju o sexu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije