Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađeni?

Doznajte koliko Hrvati vode ljubav i koliko imaju partnera

Seks
Foto: Thinkstock
1/8
24.05.2017.
u 20:50

Hrvati vole seks, i, što su stariji, to su strastveniji.

Užitak je važan svakom Hrvatu, pogotovo kada je seks u pitanju. No znamo li uopće koliko su Hrvati strastveni i koliko obraćaju pažnju na važnost sigurnog seksa? Istraživanje je proveo proizvođač kondoma iznimno male debljine i iznimno velike izdržljivosti, LELO, a ovo su rezultati.

- Hrvati se u prosjeku seksaju 134 puta godišnje 

- U životu promijene 7-8 partnera, a čak 50% njih ne koristi kondome

- Za 75% Hrvata u odnosu je najvažnija ljubav, no važnost strasti raste s godinama

Hrvati vole seks, i, što su stariji, to su strastveniji. Ali, misle li o zaštiti? Iako su kondomi još uvijek daleko najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost, intimnost, kontakt, ali i zato što su kondomi već desetljećima manje-više isti. Već 70-ak godina, otkad je dodan mali vršak za pohranu sperme, pravog napretka nije bilo. 

Ključne riječi

Komentara 7

SE
serđo12
22:00 24.05.2017.

7 do 8 u zivotu? al se netko nahebo na moj račun!?

LI
Lisnjak
00:46 25.05.2017.

Ovdje neka dama zna da je nekad bilo vise keksa nego li danas. Normalno da polazi od sebe. Sto se tu moze. Stari se.

DU
Deleted user
23:19 24.05.2017.

134 puta. Onda bi nacija bila zadovoljna a to bi se vidjelo i na licima ljudi. U Hrvatskoj se ljudi suviše malo sexaju. Pa tu zive djeca do 40te sa roditeljima.koje fraze... Pa svatko zna tko ima redovan sex daa mu je dovoljan bicikl. Mislim da Hrvati imaju najmanje sex u cijeloj Europi. A tome je i materijalizam kriv... Prije domovinskog rata je bilo drugačije... U Hrvatskoj je bilo vise seksa nego drugdje u bivšoj državi. Ali danas je katastrofalno stanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije