Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divan brak

Žena već 40 godina svako jutro uzima zalogaj suprugovog sendviča: Otkrila razlog pa raznježila mnoge

Facebook
11.12.2020.
u 16:30

Svako jutro pripremi mu sendvič za posao, ali prije nego što ga spakira uzme jedan zalogaj.

Posljednjih 40 godina Tracy Howell svaki dan bi uzela jedan zalogaj ručka svog supruga, prije nego što bi on krenuo na posao. Njezina gesta ima posebno značanje, a kada je objašnjenje podijelila na društvenim mrežama, raznježila je mnoge, prenosi Metro.

- Clifford i ja smo u braku gotovo 41 godinu i od prvog dana mu pripremam ručak za posao. Povremeno bih mu se pridružila na poslu i ručala s njim. Jednom mi je rekao da mu ručak ima bolji okus kada ga podijeli s nekim koga voli - započela je Tracy svoje objašnjenje.

Platio gotovo sto kuna za sendvič sa šunkom, ali iznenadio se kada je vidio što mu je servirano:

1/1

Foto: Daniel Pavlić

Stoga je jedno jutro uzela zalogaj njegovog sendviča, kako bi uvijek mogla ručati s njim, čak i kada ne mogu biti zajedno, i poboljšati mu dan.

Nekoliko tisuća ljudi ostalo je oduševljeno njezinom gestom. - Ovo je stvarno posebno. Imate brak koji može biti uzor svima - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Zašto dan ne treba započeti šalicom kave:

Ključne riječi

Komentara 9

MO
montello
17:56 11.12.2020.

ljubav

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
19:01 11.12.2020.

Ovakve geste govore više od riječi VOLIM TE 🥰💗💞

MC
McDonaldTrump
11:23 12.12.2020.

Tip koji jede tokom 40 godina sendvice? Onda mu bas ne zavidim na zeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije