Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledala na baby monitoru

Žena ostala u šoku: 'Sin je počeo plakati, pa ga je svekrva odlučila smiriti - dojenjem!'

Shutterstock
02.03.2021.
u 11:30

Iako su svekrvi naglasili da ga hrani bočicom, ona se odlučila na drugu metodu.

Jedna majka objavila je na Redditu priču o svekrvi koja je mnoge zgrozila i ostavila u šoku. Objasnila je prvo kako svojeg sina doji navečer i vikendom, u ostalim trenutcima hranu dobiva na bočicu jer ga preko tjedna čuva baka dok ona i suprug rade. Iako su svekrvi naglasili da ga hrani bočicom, ona se odlučila na drugu metodu.

Počeo je plakati, nije ga mogla nikako smiriti niti uspavati i javila je to snahi, pa je ona, dok je bila na poslu, pogledala na baby monitor što se događa i je li sinčić uspio zaspati. Imala je što vidjeti - svekrva ga je počela dojiti! "Očito nije dobio mlijeka jer moja svekrva, naravno, ne doji!", ispričala je žena.

Odmah ju je nazvala na mobitel, ali svekrva se nije javljala. Na kraju je nazvala supruga i zamolila ga da nazove svoju majku i objasni joj da to ne može raditi. Baka se opravdala rečenicom da je tako tješila i umirivala svoje četvero djece, pa je mislila da će isti učinak to imati i s unukom.

AITA for not wanting my mother in law to take care of my baby after she tried to breastfeed him? from r/AmItheAsshole

Pogledajte kako je jučer izgledalo otvaranje terasa kafića:

Svekrva se još i požalila što je snaha provjeravala situaciju na baby kameri tvrdeći da joj je tako narušila privatnost, prenosi LADbible.

Majka je pitala korisnike Reddita što misle o ovoj situaciji i njezinoj odluci da svekrva više ne bi trebala čuvati dijete. "Rekla sam joj da ćemo pronaći dadilju ili dijete dati u vrtić. Kada sam joj to rekla, nazvala me 'kujom'. Dodala je i da joj oduzimam unuka. Suprug me razumije, ali želi joj pružiti još jednu priliku. Ne želi trošiti novac na dadilju kada imamo nju koja se besplatno brine o djetetu."

Dodala je i da se nada kako će se cijela situacija što prije riješiti.

Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku da njen sin nema mane

1/2

Komentara 1

AD
adminka
12:11 02.03.2021.

babac poludio? u stvari fuj i odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije