Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?!

Ispovijest žene šokirala ljude: 'Svekrva želi dojiti moju djecu, užasnuta sam njezinom idejom'

svekrva
Shutterstock
08.02.2021.
u 11:30

Njezin suprug je objasnio majci da joj neće dozvoliti da doji djecu, a njegova izjava prouzročila je velike probleme i neugodnosti.

Nije novost da se snahe i svekrve razilaze u mišljenjima, ali ono što se dogodilo jednoj ženi šokiralo je cijeli internet. Ispričala je na Redditu kako je njezina svekrva došla na ideju da doji još nerođenu bebu šogorice, ali i njezinu koja ima nekoliko mjeseci, prenosi The Sun.

"Moja 70-godišnja svekrva je pročitala negdje kako u mnogim kulturama bake doje unučad jer se na taj način zbližavaju. Predložila je to šogorici koja treba roditi za 6 tjedana, a onda je isto pitala i mene koja imam bebu staru dva mjeseca jer, kako kaže, želi vježbati. Ne mogu vjerovati, nemam riječi", napisala je žena i dodala da je svekrva rekla kako bi obje bebe mogla dojiti istovremeno. "Oči joj sjaje dok to govori kao da joj je to najveći san. Zaista je u nekoj zabludi ako misli da će se to dogoditi." 

U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, a zbog toga pravi je hit na Instagramu!

Njezin suprug je objasnio majci da joj neće dozvoliti da doji djecu, a njegova izjava prouzročila je velike probleme i neugodnosti. "Naravno, ja sam ispala najveći krivac iako je moj muž jednako zgrožen. Rekla mi je da joj ne dozvoljavam da bude bliska s unucima, a ja sam joj rekla da potraži stručnu pomoć. Nikada neće dojiti moju djecu, ma što god bilo."

Drugi korisnici su se složili da je želja gospođe potpuno suluda. "Zgrožena sam, zaista. Ovo bi mi bio dovoljan znak da nikada ne ostavljam djecu samu s njom", napisala je jedna žena. "Jedno veliko ne od mene! Ne mogu zamisliti da bilo tko doji moje dijete umjesto mene, pogotovo ne žena od 70 godina."

Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku kako njezin sin nema mane

svekrva
1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:37 08.02.2021.

ma kako joj mozes to dopustiti jesi joj ti mama ili ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije