Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Mlada majka ispričala: 'Svekrva je na moj prvi porod došla nepozvana i povela - susjedu!'

TikTok
19.01.2021.
u 10:30

Iako je trpjela njezino ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko odgoju njihovog djeteta

Prvi porod zastrašujuće je iskustvo za mnoge majke, pa se većina trudnica odluči za jednog ili dva člana obitelji da budu s njom u to vrijeme. Međutim, jedna nova majka podijelila je svoju ‘horor priču’ kada se njezina svekrva pojavila u rađaonici i sa sobom povela potpunog neznanca, piše The Sun.

Korisnica TikToka, Paola, napravila je niz videozapisa koji detaljno opisuju ponašanje njezine svekrve prema njoj, ali jedan je šokirao mnoge. 

Očajnu majku muči ponašanje svekrve: 'Ni njezin sin nije uspio je natjerati da to učini'

1/2

- Vjenčali smo se vrlo mladi. Imali smo 18 godina, a ja sam bila trudna. Vidjela sam svoju svekrvu nekoliko puno, a jednom me upoznala sa svojom susjedom. Od tada tu ženu nisam vidjela ponovno. Nekoliko mjeseci kasnije ja krećem na porod. Moja svekrva pojavi se nepozvana i pogodite koga povede sa sobom - susjedu! - ispričala je Paola u svom videu.

Paoli je to bilo prvo dijete i naravno da se iznimno prestrašila. S njom su bili njezina majka i suprug, a onda se odjednom pojavila  potpuno nepoznata žena. Štoviše, susjeda je sasvim zanemarila činjenicu da se ne poznaju te počela dijeliti savjete za porođaj dok je mlada majka imala trudove.

- Gledala sam u svoju majku i pitala se: Koji vrag? No, bila sam nova u bračnom životu i nisam htjela stvarati dramu pa nisam ništa rekla. Odjednom dolazi susjeda i počinje se moliti, davati mi savjete, govoriti mi što da radim, kako da dišem i mazi mi noge. Upoznala sam je samo jednom! Bilo mi je tako neugodno. Najviše žalim što nisam rekla, a činjenica ni da moj suprug nije ništa rekao me stvarno naljutila - nastavila je.

Nakon te muke, Paola tvrdi da je bilo više problema između nje i suprugove majke. Osim što stalno ispituje o njihovoj financijskoj situaciji, žali se da njezin sin previše radi. Naime, smeta joj što je Paola odlučila ostati doma brinuti o djetetu, a ne krenuti s poslom. Iako je trpjela njezino ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko odgoju njihovog djeteta.

@paolalovesj

Nosy MIL's 🙄 ##monsterinlaw ##daughterinlaw ##motherinlawanddaughterinlaw ##motherinlawissues ##mil ##familydrama ##nosy ##boundariesarenecessary

♬ original sound - Paola
 
Ključne riječi

Komentara 2

MA
marijaqwer
15:40 19.01.2021.

Autor izmišljene zanimljive priče je zaboravio na korona krizu i zabranu posjeta u bolnicama. Ups!!!!

MO
montello
17:51 19.01.2021.

mlade nevjeste i svekrve tu nema ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije