Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka tinejdžerica

Zatrudnjela je sa samo 14 godina, a na maturalnu je večer kao pratnju dovela sina

TikTOk/@ ashleighhazelton6
08.07.2022.
u 11:30

ilo je sjajno vidjeti reakciju druge djece koja znaju da joj nije bilo lako, a i učitelji su nevjerojatni, rekla je mama od Ashleigh.

Britanka Ashleigh Hazelton (16) zatrudnjela je sa samo 14 godina, no svima koji su je u to vrijeme kritizirali i govorili joj da neće biti dobra mama ni završiti školu dokazala je da su bili u krivu. Mlada se majka naime samo nekoliko tjedana nakon poroda vratila se u školu dovršiti svoje obaveze i položiti maturu; a nedavno je na maturalnu večer kao pratnju povela svog 'najdražeg muškarca', jednogodišnjeg sina Lorenza.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Njezina je mama Haley Tricker (38) tako snimila trenutak kad su se Ashleigh i maleni Lorenzo u limuzini zaustavili na maturalnoj večeri u, a njezini kolege podivljali; što je u međuvremenu postalo viralno.

- Izašla sam iz auta i svi su potrčali prema nama, skandirali moje ime i okupili se oko nas. Osjećala sam da me svi podržavaju - ispričala je Ashleigh.

- Ne mogu ni opisati koliko sam ponosna na nju - kaže njena mama. "Da, rodila je s 15 godina, ali se i vratila u školu i napravila sve što je trebala premda joj j prošlo samo šest tjedana od poroda. Položila je s najboljim ocjenama, što je nevjerojatno. Nastavila je s učenjem, a onda se vratila kući i izvrsno prihvatila ulogu majke!"

@ashleighhazelton6

 

♬ original sound - Angel

Maturalna je večer, kaže mama, bila emotivna za cijelu obitelj, no sretna je što vidi da mladu majku svi podržavaju.

- Bilo je sjajno vidjeti reakciju druge djece koja znaju da joj nije bilo lako, a i učitelji su nevjerojatni - rekla je i dodala da je Lorenzo tu večer dobio puno pažnje.

Video je, kaže, snimila za svoju mamu, baku od Ashleigh koja živi na Novom Zelandu pa ne viđa praunuka i unuku koja je ovih dana upravo predala papire za upis na fakultet, prenosi The Sun.

Osjećate umor i teško vam se motivirati? Evo nekoliko savjeta da promijenite svoju svakodnevicu

Komentara 5

Avatar ZLO
ZLO
15:44 08.07.2022.

Odlično! Inspiracija svim curicama od 13,14 godina da postanu majke

Avatar lasta mala
lasta mala
14:57 08.07.2022.

Pobogu pa dijete je rodilo dijete!

BS
@bserver
16:06 09.07.2022.

Neka nju i malenog Lorenca prati sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije