Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča

Zaručili se na fakultetu, a onda shvatili da se poznaju od djetinjstva

Instagram/@heidialice
16.06.2020.
u 14:15

Mislili su da je njihov susret na fakultetu bio prvi, ali zapravo su se sreli još u djetinjstvu, na odmoru.

Heidi Alice Parker i njezin suprug Ed Savitt odrasli su daleko jedan od drugog, ona u Sheffieldu, on u Londonu, a prvi put sreli su se kao studenti na Sveučilištu Newcastle - barem su tako mislili.

Ona se iselila iz kuće, a u istu je odmah nakon nje uselio Ed koji ju je te 2011. pronašao na Facebooku jer je trebao informaciju kako upaliti perilicu rublja - ona je, naravno, pomogla, a kroz smijeh kaže da je razlog njezine ljubaznosti njegov savršen izgled.

Njihovo prijateljstvo 'ostalo' je na Facebooku sve dok se jedne večeri nisu sreli u izlasku. Počeli su razgovarati i odmah dogovorili prvi spoj nakon kojeg su postali nerazdvojni. Nekoliko godina kasnije kupili su zajedno stan, a 2015. u jednoj šetnji Ed je zaprosio Heidi.

"Otišli smo kući, a ondje me čekao party iznenađenja povodom naših zaruka. Bilo je prekrasno", ispričala je Heidi za UNILAD.

Iako ova priča već do sada zvuči kao iz filma, stvari tek sada postaju zanimljive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating 4 (/18 😜) amazing years with @edsavitt today! I love you ❤️

A post shared by Heidi Alice Savitt (@heidialice) on

Ovaj par vjenčao se među prosvjednicima: Snimke su obišle svijet!

Kay, Heidina mama, organizirala je još 1997. obiteljski odmor u Turskoj, a Heidi, tada 6-godišnjakinja, upoznala je jednog dječaka i sklopila prijateljstvo. Kada je Kay poslala fotografije s tog odmora ljubavni par ostao je u šoku - prijatelj s odmora bio je njezin zaručnik Ed!

"Bila sam u šoku kada sam vidjela fotografiju, toliko da sam morala leći", rekla je Heidi, a Ed se nadovezao: "Ne vjerujem inače u čuda, ali ova priča mi je promijenila život."

"Po fotografijama se čini da smo se jako puno družili na tom odmoru. Sjećam se da sam bila u nekom dječjem klubu, ondje smo se valjda i upoznali. Ne pamtim puno, ali sjećam se da sam se sa sestrama igrala kozmetičkog salona i da smo Edu nalakirale nokte!"

Jedno drugome rekli su 'da' 2016., a glavna tema u govorima na vjenčanju bila je upravo ova. Vrlo brzo dogovorili su se da idu na odmor u Tursku, u isto mjesto gdje su se i upoznali prvi put. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije