Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aircash Novčanik

Isprobali smo: Kako funkcionira Aircash aplikacija za plaćanje računa?

Aircash
Foto: Shutterstock
1/4
06.06.2020.
u 11:11

Aircash mi je tako postao puno više od digitalnog novčanika, ponekad se uhvatim da je koristim svakodnevno, a polako mi počinje mijenjati karticu za podizanje gotovine. Jednostavno slanje i primanje novaca, plaćanje usluga, brza aplikacija, sve to na mobitelu, kojeg ionako uvijek imam sa sobom

Za Aircash sam prvi put čuo prije par godina, ali intenzivnije sam ga počeo koristiti tek nedavno. Ironično, najzaslužnija osoba za to je bio moj djed, osoba koja i dalje odbija mobitel jer zrači, a daljinski od televizora drži u zaštitnoj foliji u kojoj je došao u kutiji. Naime, djed ima naviku uplaćivanja loto listića još od 60ih, a može na prste ruke nabrojati situacije kada je propustio uplatiti kolo. Kako je zub vremena uzeo danak njegovim nogama i kralježnici, ja sam nekako preuzeo na sebe tu obvezu, pa tako svaki tjedan zajedno maštamo na što ćemo potrošiti silne milijune koje nas čekaju. I dok je taj dio još i zabavan, nije mi bilo nimalo zabavno po kiši trčat do kioska uplatiti „dobitnu“ kombinaciju kako ne bi slušao da je za vrijeme rata cijelo vrijeme uplaćivao listiće, a meni se ne da dvije ulice dalje prošetati. Jednom sam zakasnio i ne bi htio opet proživljavati taj razgovor pa sam se prebacio na on line uplate. Kao prvo, puno mi je jednostavnije preko mobitela uplatiti, a i lakše pratim uplate i isplate.

Foto: Aircash

Kada sam krenuo uplaćivati novce, svi su mi preporučili da koristim Aircash, pa sam poslušao pametnije ljude od sebe i počeo ga koristiti. I dobro da jesam, spasilo me nebrojeno puta po zimi, a i koronu smo lakše prebrodili jer su listići redovito bili uplaćivani. Uplata novca na Novčanik obavlja se bez ikakve naknade gotovinom na svim Aircash prodajnim mjestima diljem Hrvatske ili samo jednim klikom putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i Mastercard kartica iz Hrvatske i inozemstva. Uz uplate za HL, Aircash također ima super opciju isplaćivanja novaca na PBZ bankomatima bez kartice, a gotovina se može podići i na INA-inim benzinskim postajama te kioscima tiska. S obzirom da mi roditelji iz Njemačke ponekad pošalju „financijsku injekciju“, Aircash mi predstavlja najbržu opciju podizanja gotovine.

Ta funkcionalnost Aircash aplikacije, slanje novca iz inozemstva i Hrvatske koje se odvija trenutačno jednim klikom, mi je do sada najviše služila, međutim, ono što malo ljudi zna, je mali trik koji sam nedavno otkrio, a to je plaćanje režija na kredit.

Dobro, ne radi se o klasičnom kreditu, više je odgoda plaćanja, ali kako god, pomoću Aircasha sve komunalne i režijske račune platim ustvari za mjesec dana. Fora je u tome da Aircash odmah izvršava naloge, tako da prije plaćanja računa napunim svoj Aircash novčanik kreditnom karticom, platim odmah Aircashom, a stvarni račun platim za mjesec dana kada dođe kartični račun. Pri tome mi je naknada kao na kioscima i drugim prodajnim mjestima, a da ne govorimo o čekanju u redovima.

Foto: Aircash

Aircash mi je tako postao puno više od digitalnog novčanika, ponekad se uhvatim da ju koristim svakodnevno, a polako mi počinje mijenjati karticu za dnevno podizanje gotovine. Jednostavno slanje i primanje novaca, plaćanje usluga, brza aplikacija, sve to na mobitelu kojeg ionako imam uvijek sa sobom. A ako ovotjedni listić bude dobitan, javit ću vam kako je s transakcijama milijunskih iznosa putem Aircasha.

Preuzmi Aircash aplikaciju za svoj pametni telefon!

Sadržaj nastao u partnerstvu s Aircashom

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije