Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETI, IDEJE I RECEPTI NA ČAK 112 STRANICA

Začinite svoj život zdravljem, ljepotom i nezaboravnim okusima

Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote
VL
18.08.2015.
u 11:00

Začini – na tim divnim mirodijama stoljećima su se bogatili gradovi, narodi i vladari. Oduvijek potiču individualnost i bude kreativnost u svakom jelu, no znate li koliko su korisni u službi zdravlja i ljepote? Knjiga ZAČINI: riznica okusa, zdravlja i ljepote jedinstveni je leksikon te vaš najbolji saveznik u svakodnevnom životu koji vam otkriva sve tajne tih čarobnih biljčica. Upoznajte ih, koristite i uživajte u blagodatima koje nesebično nude!

Ne kaže se bezveze da je ljubav začin života. Ona to jest jer mu da je smisao, čar, živost... Upravo stoga važno je začinjavati, kako život tako i hranu koju jedemo. Kako bi znali iskoristiti svu moć začina, Večernji list i Ordinacija.hr vam predstavljaju knjigu „Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote“, svojevrsni vodič koji pokazuje njihovu drugu stranu.

U ovoj praktičnoj knjižici upoznat ćete začine, ne samo kao dodatke jelu već i kao ljekovite biljke te proizvode u službi ljepote. Čeka vas i niz praktičnih savjeta te recepata za upotrebu začina kod kuće.

Ova knjižica je nastala zbog želje da približimo začine ljudima te da pokažemo da su puno više od pukog dodatka hrani. Kako bismo vam pokazali što se sve s njima može, koliko su ljekoviti, svestrani i korisni, donosimo vam prirodne recepte za gotovo sve boljke, naputke za pripremu kozmetičkih pripravaka te, dakako, neizostavne recepte za slasna jela s idealnom kombinacijom začina.

Umirite kožu crnim paprom, obnovite stanice kože đumbirom, uklonite celulit cimetom, očistite dubinski kožu kuminom, uklonite tamne mrlje s lica bosiljkom... Sve ovo i još puno korisnih savjeta, ideja i recepata na čak 112 stranica čeka vas u ovoj knjižici koja će vas zasigurno naučiti nešto novo, a mi smo sigurni da ćete naučeno hrabro i uspješno primijeniti. Svoj primjerak možete pronaći već danas na kiosku za samo 29,90kn.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije